Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Ірина

Начальник виробництва

Вид занятости:
полная
Возраст:
53 года
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник керуючого магазином з виробництва відділ м'ясо та риба

с 06.2023 по наст. время (2 года 2 месяца)
ТОВ Омега сєть магазинів Varus, Одесса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

-Замовлення вхідної сировини, розхідних материіалівт

-Прийом товарів

-Контроль товарних запасів

-Контроль ротації товарів, прийняття ефективних рішень, щодо зменшення списання

-Контроль якості продукції

-Контроль роботи цеху обвалки м'яса та риби

-Відрацювання та запуск на виробництві новинок згідно ТК

-Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм праці

-Проведення переобліку ТМЦ

-Підбір та навчання персонал
- Формування графіків роботи працівників

-Проходження аудиторських перевірок та перевірок НАССР

Начальник виробництва

с 06.2011 по 09.2022 (11 лет 3 месяца)
ФОП Бєглов О.Ю., Миколаїв (Харчова промисловість)

Організація ефективної роботи виробництва:
цех м'ясних напівфабрикатів
цех тістова група(вареники, пельмені, млинці і т.і.)
цех обвалки КРС та птиці
-Організація виробничіх процесів
-Оптимізація виробничих процесів
-Впровадження та тестування нових технологічних процесів
-Планування виробництва(місячне та тижневе)
-Планування графиків ППР
-Контроль проведення ТО та ППР
-Контроль виконання планів виробництва
-Контроль якості продукції
-Контроль за дотриманням санітарно-гігієничних норм праці
-Контроль проходження медичних оглядів працівниками
-Підбір та навчання персоналу
-Розробка та формування посадових інструкцій
-Нарахування зарабітної плати
-Підготовка виробництва та впровадження інтегрованної системи беспечності харчових продуктів BS EN ISO 22000:2018
-Аналіз ефективності та формування звітів
-Підбір та закупівля обладнання виробництва

-Підготовка та запуск цеху з виробництва млинців та панкейків(горячий цех)
-

Товарознавець

с 02.2011 по 07.2011 (5 месяцев)
ТОВ "Південний Буг", Миколаїв (Роздрібна торгівля)

-Проведення переговорів з постачальниками
-Проведення тендерів
-Замовлення та контроль товарних запасів
-Контроль якості продукції

Керівник вітділу "М'ясо та м'ясопродукти"

с 10.2007 по 10.2010 (3 года)
Metro Cash and Carry, Миколаїв (Роздрібна торгівля)

-Замовлення вхідної сировини, розхідних матеріалів
-Прийом товарів
-Контроль товарних запасів
-Контроль ротації товарів, прийняття ефективних рішень, щодо зменшення списання
-Контроль якості продукції
-Контроль роботи цеху обвалки
-Складання актів обвалки КРС
-Контроль за дотриманням санітарно-гігієничних норм праці
-Проведення переобліку ТМЦ
-Підбір та навчання персоналу
-Проходження аудиторських перевірок

Образование

Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"УУ

Економіка та піприємство. Товарознавство торгівельне піприємство, Миколаїв
Высшее, с 2011 по 2015 (4 года)

Миколаївський державний технікум економики та харчових технологій

Товарознавець коммерсант, Миколаїв
Среднее специальное, с 2011 по 2012 (1 год)

Дополнительное образование и сертификаты

Сучасні методи управління виробничими процесами

березень 2020

Стандарт ISO 22000:2018. Система управління беспечності харчових продуктів

2019

Менеджмент. Професія керівник

2018

Європейский підхіл до безпеки та якості харчових продуктів-залог успіху в природних умовах

березень 2017

Реальний менеджмент

2017

MS Excel. Рівень "Експерт"

грудень 2014

Методологія організації бесперебійної роботи виробництва

2014

Управління змінами в організації. Організаційний вплив та лідерство.Підбір персоналу.Мотивація персоналу.

2013

Основи межнародних стандартів ISO 9001:2008 та ISO 22000:2005. Основи проведення внутрішних аудитів.

2013

Менеджмент. Результативний лідер системного управління. Тайм менеджмент. Управління результативністю.

2012

НАССР. Вимоги ДСТУ 4161:2003. Системи управління безпекою харчових продуктів.

2011

Знания и навыки

  • Організація в плануванні виробництва.
  • Своєчасне виконання замовлень виробничіх ділянок
  • Навчання персоналу. Управління колективом виробництва.
  • Висока самоорганізація. Відповідальне ставлення до роботи.
  • Дистиплінованість. Комунікабельність

Знание языков

  • Украинский — выше среднего
  • Русский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: