- PRO
Ірина
Начальник виробництва
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 53 года
- Город:
- Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон .
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9252511/
Опыт работы
Заступник керуючого магазином з виробництва відділ м'ясо та риба
с 06.2023 по наст. время
(2 года 2 месяца)
ТОВ Омега сєть магазинів Varus, Одесса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
-Замовлення вхідної сировини, розхідних материіалівт
-Прийом товарів
-Контроль товарних запасів
-Контроль ротації товарів, прийняття ефективних рішень, щодо зменшення списання
-Контроль якості продукції
-Контроль роботи цеху обвалки м'яса та риби
-Відрацювання та запуск на виробництві новинок згідно ТК
-Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм праці
-Проведення переобліку ТМЦ
-Підбір та навчання персонал
- Формування графіків роботи працівників
-Проходження аудиторських перевірок та перевірок НАССР
Начальник виробництва
с 06.2011 по 09.2022
(11 лет 3 месяца)
ФОП Бєглов О.Ю., Миколаїв (Харчова промисловість)
Організація ефективної роботи виробництва:
цех м'ясних напівфабрикатів
цех тістова група(вареники, пельмені, млинці і т.і.)
цех обвалки КРС та птиці
-Організація виробничіх процесів
-Оптимізація виробничих процесів
-Впровадження та тестування нових технологічних процесів
-Планування виробництва(місячне та тижневе)
-Планування графиків ППР
-Контроль проведення ТО та ППР
-Контроль виконання планів виробництва
-Контроль якості продукції
-Контроль за дотриманням санітарно-гігієничних норм праці
-Контроль проходження медичних оглядів працівниками
-Підбір та навчання персоналу
-Розробка та формування посадових інструкцій
-Нарахування зарабітної плати
-Підготовка виробництва та впровадження інтегрованної системи беспечності харчових продуктів BS EN ISO 22000:2018
-Аналіз ефективності та формування звітів
-Підбір та закупівля обладнання виробництва
-Підготовка та запуск цеху з виробництва млинців та панкейків(горячий цех)
-
Товарознавець
с 02.2011 по 07.2011
(5 месяцев)
ТОВ "Південний Буг", Миколаїв (Роздрібна торгівля)
-Проведення переговорів з постачальниками
-Проведення тендерів
-Замовлення та контроль товарних запасів
-Контроль якості продукції
Керівник вітділу "М'ясо та м'ясопродукти"
с 10.2007 по 10.2010
(3 года)
Metro Cash and Carry, Миколаїв (Роздрібна торгівля)
-Замовлення вхідної сировини, розхідних матеріалів
-Прийом товарів
-Контроль товарних запасів
-Контроль ротації товарів, прийняття ефективних рішень, щодо зменшення списання
-Контроль якості продукції
-Контроль роботи цеху обвалки
-Складання актів обвалки КРС
-Контроль за дотриманням санітарно-гігієничних норм праці
-Проведення переобліку ТМЦ
-Підбір та навчання персоналу
-Проходження аудиторських перевірок
Образование
Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"УУ
Економіка та піприємство. Товарознавство торгівельне піприємство, Миколаїв
Высшее, с 2011 по 2015 (4 года)
Миколаївський державний технікум економики та харчових технологій
Товарознавець коммерсант, Миколаїв
Среднее специальное, с 2011 по 2012 (1 год)
Дополнительное образование и сертификаты
Сучасні методи управління виробничими процесами
березень 2020
Стандарт ISO 22000:2018. Система управління беспечності харчових продуктів
2019
Менеджмент. Професія керівник
2018
Європейский підхіл до безпеки та якості харчових продуктів-залог успіху в природних умовах
березень 2017
Реальний менеджмент
2017
MS Excel. Рівень "Експерт"
грудень 2014
Методологія організації бесперебійної роботи виробництва
2014
Управління змінами в організації. Організаційний вплив та лідерство.Підбір персоналу.Мотивація персоналу.
2013
Основи межнародних стандартів ISO 9001:2008 та ISO 22000:2005. Основи проведення внутрішних аудитів.
2013
Менеджмент. Результативний лідер системного управління. Тайм менеджмент. Управління результативністю.
2012
НАССР. Вимоги ДСТУ 4161:2003. Системи управління безпекою харчових продуктів.
2011
Знания и навыки
- Організація в плануванні виробництва.
- Своєчасне виконання замовлень виробничіх ділянок
- Навчання персоналу. Управління колективом виробництва.
- Висока самоорганізація. Відповідальне ставлення до роботи.
- Дистиплінованість. Комунікабельність
Знание языков
- Украинский — выше среднего
- Русский — свободно
Похожие кандидаты
-
Керівник відділу охорони
Одесса -
Начальник м'ясного виробництва
Одесса, Днепр , еще 5 городов -
Начальник виробництва
Одесса, Винница , еще 3 города -
Начальник відділу, керівник виробництва
Одесса -
Директор підприємства
Одесса, Киев -
Керівник підприємства, регіональний менеджер
Одесса