Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 февраля 2023 PRO

Роман

Системний адміністратор, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Системний адміністратор. Радіомеханік .

с 01.2018 по 01.2023 (5 лет)
Фріланс, смт Шишаки (Телекомунікації, зв'язок)

с 2018 року і дотепер : модернізація блоків бесперебійного живлення UPS під більші потужності ,побудова волокно-оптичної мережі по технології - GPON для провайдера , радіо-мостів на базі обладнання Ubiquiti , резервні канали інтернету стандарту (lte) 4G на основі Mikrotik та по технології WIMAX, налаштування мережі відеоспостереження по POE живленню ІРС Dahua для збереження та передачі даних -онлайн. Локальну мережу на основі керуемих L2-світчів Mikrotik та D-Link. Пропис Firewall,NAT,DHCP, Routes ,надання прав на ресурси в локальній мережі,налаштування-WIFI в маршрутізаторах Mikrotik,Netis,TP-Link,D-Link,Tenda. Адміністрування ОС : MS Windows XP/7/8 /8.1/10/11 . Підтримка внутрішніх користувачів, віддаленно (TeamViewer, AnyDesk) , робота із системами корпоративного антивірусного захисту, адміністрування систем контролю доступу до приміщень -SMART PSS AC. Підключення систем звуко-підсилюючого обладнання для цивільного захисту населиння.Ремонт радіоелектронного обладнання.

Слюсар з КВП та А (5-розряду)

с 07.2014 по 12.2018 (4 года 5 месяцев)
ТОВ «ЦУКОРАГРОПРОМ», с.Яреськи (Харчова промисловість)

Автоматизація процесів. Обслуговування та підтримання в постійному робочоу стані витратомірів Siemens,ABB. Датчиків тиску типу-Aplisens, вимірювачів PH-метрії Endress+Hauser , датчиків температури, засобів гучномовного зв’язку ПГС-20 та ПГС-10. Вагових-процесорів Sveda, обладнання для мереж відео- спостереження технологічного процесу заводу Hikvision ,ремонт мікропроцесорної техніки Siemens, комунікаційних модулів, блоків живлення MeanWill 12-24вольт, Ремонт стаціонарних ПК, моніторів. Забезпечення роботи безперебійніків єлектроживлення APC, Socomec, Powercom,Vinga,Ritar,Logicpower ,Mustek.

Електромеханік електрозвязку

с 01.2003 по 02.2007 (4 года 1 месяц)
ПФ «ВАТ Укртелеком», смт Шишаки (Телекомунікації, зв'язок)

Технічне обслуговування і ремонт обладнання,введення нового в єксплатацію станційного устаткування електрозв’язку проводового мовлення.Роботу аварійно-технічної сигналізації та засобів вимірювання фідерних ліній. Утриманя в робочому стані засобів цивільної оборони.Ведення технічної та паспортної документації.Забезпечення культурно-масових заходів обладнанням звукопідсилення. Участь в модернізації телекомунікаційних систем АТС з аналового на цифровий потік -зокрема цифрові станції по типу Дніпро та Сура.

Образование

пту-10

Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелеапаратури., Полтава
Среднее специальное, с 1998 по 2000 (2 года)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: