Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 марта 2024

Дарина

Маркетолог

Возраст:
19 лет
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна

Економічний факультет, спеціальність «Інформаційний маркетинг, реклама та зв’язки з громадськістю»
Неоконченное высшее, с 2022 по 2026 (4 года)

Знания и навыки

MS Office Adobe Photoshop Adobe Креативність

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Насправді, я тільки навчаюсь на другому курсі Каразінського університету за освітньою програмою «Інформаційний маркетинг,реклама та зв‘язки з громадськістю»
Але вже встигла зробити безліч творчих робіт. Я взагалі дуже комунікативна, люблю писати та цікаво, грамотно виражати свої думки. В різних стилях мовлення,але художній та публіцистичний - це саме мої напрями. Я маю високий рівень знань з української мови,літератури, а також B2 з англійської) Але простого знання мови недостатньо для якісної роботи, для цього потрібна креативність, та нестандартний підхід до речей, унікальне бачення, вміння знаходити спільну мову з іншими- це також про мене! Досвід роботи в мене невеликий, але доволі успішний та в сфері продажів. Працювала менеджером з продажів/direct-менеджером в онлайн-школі нутріціології.
В навчальних закладах активно долучалася та долучаюсь до написання сценаріїв, статей для сайтів, есе, створення агітаційних плакатів та листівок. Тобто маю певний досвід в написанні різноманітних текстів. Чим складніша тема, тим вона та ії розкриття цікавіше для мене. Я взагалі вважаю,що креативно та влучно викладати думки - це моє покликання. В університеті вивчаю маркетингові дисципліни, набуваю практики з дослідження мікро-макроекономічних тенденцій ринків, з економіки в цілому. Я звичайно не стою на місці, кожного дня розвиваюсь в цьому і дуже сильно хотіла би мати змогу спробувати себе на практиці.
Я можу виконати будь-яке завдання,щоб мої здібності були підтверджені не тільки словами,а й певною роботою. Я маю мотивацію працювати,тому зацікавлена у досконалому результаті!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: