Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Владислав

Керуючий закладом, 35 000 грн

Рассматривает должности:
Керуючий закладом, Адміністратор ресторану
Вид занятости:
полная
Возраст:
29 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий рестораном

с 01.2024 по 07.2024 (6 месяцев)
Ярд, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Планування робочих графіків і координація операцій.
2. Управління персоналом, включаючи найм, навчання і мотивацію.
3. Забезпечення високої якості обслуговування гостей.
4. Контроль фінансів, включаючи витрати, доходи і складання звітності.
5. Розробка і впровадження маркетингових стратегій для реклами та просування бізнесу.
6. Забезпечення дотримання стандартів безпеки і санітарії.
7. Ефективне використання ресурсів ресторану, таких як продукти і обладнання.
8. Вирішення проблем і конфліктів, що виникають в роботі.
9. Розвиток бізнесу через впровадження нових ідей, концепцій та продуктів.
10. Співпраця з іншими відділами ресторану для досягнення спільних цілей і завдань.

Керуючий рестораном

с 05.2022 по 01.2024 (1 год 8 месяцев)
Портер паб, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Забезпечення безперебійної роботи закладу
-Контроль за дотриманням стандартів компанії
-Підбір та навчання персоналу , створення графіку виходу на роботу
-Робота з виконання плану продажу
-Нарахування та виплата заробітної плати
-Замовлення продукції , оприходування , проведення інвентаризації
-Взаємодія з контролюючими органами
Більше про обовʼязки розкажу при співбесіді

Директор ресторану

с 01.2021 по 02.2022 (1 год 1 месяц)
Confetti, ресторани щасливих людей, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення високого рівня обслуговування відвідувачів та виконання стандартів компанії . Ведення касової дисципліни . Робота над виконанням плану продажу . Оптимізація статей розходів відповідно до виконання плану ТО . Підбір , навчання , мотивація персоналу , стровнння графіку виходу з урахуванням планових показників SPMH та TPMH . Контроль всіх процесів в ресторані , кухня , обслуговування , технічний персонал . Контроль за правильною експлуатацією обладнання . Ведення необхідних журналів , бланків , документації . Взаємодія з зовнішніми перевіряючими органами СЕС , трудова інспекція , податкова та інш. Взаємодія з зовнішніми та внутрішніми постачальниками продукції . Проведення переобліків , робота над зведенням інвентаризації . Робота з бухгалтерським обліком , своєчасне оприходування , списання та переміщення продукції . Створення заявок на поставку продукції з урахування плану продажів . Вирішення конфліктних ситуацій . Більше про особисті досягнення та вміння розкажу при співбесіді .

Керуючий рестораном

с 03.2019 по 03.2021 (2 года)
Барон разгуляефф, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

При співбесіді

Старший менеджер

с 01.2018 по 02.2020 (2 года 1 месяц)
Пузата Хата, мережа ресторанів, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

При співбесіді

Образование

Дніпровський факультет Київського національний університет культури та мистецтв їм. М.М.Поплавського

Готельно - ресторанний бізнес, Дніпро
Высшее, с 2014 по 2019 (5 лет)

Знания и навыки

  • Організаторські здібності
  • Чесність
  • Організація заходів
  • Ораторські здібності
  • Пунктуальність

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам