- PRO
Владислав
Керуючий закладом, 35 000 грн
- Рассматривает должности:
- Керуючий закладом, Адміністратор ресторану
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 29 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9323023/
Опыт работы
Керуючий рестораном
с 01.2024 по 07.2024
(6 месяцев)
Ярд, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Планування робочих графіків і координація операцій.
2. Управління персоналом, включаючи найм, навчання і мотивацію.
3. Забезпечення високої якості обслуговування гостей.
4. Контроль фінансів, включаючи витрати, доходи і складання звітності.
5. Розробка і впровадження маркетингових стратегій для реклами та просування бізнесу.
6. Забезпечення дотримання стандартів безпеки і санітарії.
7. Ефективне використання ресурсів ресторану, таких як продукти і обладнання.
8. Вирішення проблем і конфліктів, що виникають в роботі.
9. Розвиток бізнесу через впровадження нових ідей, концепцій та продуктів.
10. Співпраця з іншими відділами ресторану для досягнення спільних цілей і завдань.
Керуючий рестораном
с 05.2022 по 01.2024
(1 год 8 месяцев)
Портер паб, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Забезпечення безперебійної роботи закладу
-Контроль за дотриманням стандартів компанії
-Підбір та навчання персоналу , створення графіку виходу на роботу
-Робота з виконання плану продажу
-Нарахування та виплата заробітної плати
-Замовлення продукції , оприходування , проведення інвентаризації
-Взаємодія з контролюючими органами
Більше про обовʼязки розкажу при співбесіді
Директор ресторану
с 01.2021 по 02.2022
(1 год 1 месяц)
Confetti, ресторани щасливих людей, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Забезпечення високого рівня обслуговування відвідувачів та виконання стандартів компанії . Ведення касової дисципліни . Робота над виконанням плану продажу . Оптимізація статей розходів відповідно до виконання плану ТО . Підбір , навчання , мотивація персоналу , стровнння графіку виходу з урахуванням планових показників SPMH та TPMH . Контроль всіх процесів в ресторані , кухня , обслуговування , технічний персонал . Контроль за правильною експлуатацією обладнання . Ведення необхідних журналів , бланків , документації . Взаємодія з зовнішніми перевіряючими органами СЕС , трудова інспекція , податкова та інш. Взаємодія з зовнішніми та внутрішніми постачальниками продукції . Проведення переобліків , робота над зведенням інвентаризації . Робота з бухгалтерським обліком , своєчасне оприходування , списання та переміщення продукції . Створення заявок на поставку продукції з урахування плану продажів . Вирішення конфліктних ситуацій . Більше про особисті досягнення та вміння розкажу при співбесіді .
Керуючий рестораном
с 03.2019 по 03.2021
(2 года)
Барон разгуляефф, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
При співбесіді
Старший менеджер
с 01.2018 по 02.2020
(2 года 1 месяц)
Пузата Хата, мережа ресторанів, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
При співбесіді
Образование
Дніпровський факультет Київського національний університет культури та мистецтв їм. М.М.Поплавського
Готельно - ресторанний бізнес, Дніпро
Высшее, с 2014 по 2019 (5 лет)
Знания и навыки
- Організаторські здібності
- Чесність
- Організація заходів
- Ораторські здібності
- Пунктуальність