Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 февраля 2023 PRO

Денис

Системний адміністратор, аналітик (технічна підтримка, helpdesk)

Возраст:
44 года
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу технічного супроводження

с 06.2016 по наст. время (8 лет)
Національні інформаційні системи, Державне підприємство, Вінниця (Державні організації)

Організував роботу відділу, розподіл обов'язків, супроводжував клієнт-серверний програмний продукт, підтримував та надавав консультації користувачам області (понад 400 користувачів), налаштовував віддалений доступ, супроводжував програмне забезпечення з використанням ЕЦП та ПЗ для генерації ЕЦП, налаштовував роботу офісного та мережевого обладнання, офісних пакетів та ОС, підготував нових працівників. Виявляв помилки в роботі ПЗ та знаходив шляхи їх вирішення, оновлення та конфігурація ОС та ПЗ. Допомагав клієнтам та співробітникам у вирішенні спірних ситуацій. Отримував подяки за виконання службових обов'язків та своєчасне їх виконання.

Провідний інженер служби технічної піддтримки

с 05.2007 по 06.2016 (9 лет 1 месяц)
Державне підприємство Інформаційно-ресурсний центр, Вінниця (Державні організації)

Технічна підтримка користувачів під час встановлення та експлуатації програмних продуктів для ОС Windows у тому числі і на базі клієнт-серверних технологій, а також офісних пакетів. Налаштування, діагностування та усунення несправностей мережного та периферійного обладнання. Встановлення та налаштування роботи ОС антивірусного, офісного, бухгалтерського ПЗ, супровід та обслуговування. Досвід роботи з VPN рішеннями. Побудова Віртуальної приватної мережі в межах області (більше 60 точок доступу), проектування та монтаж локальних мереж. Встановлення, налаштування, навчання, супровід користувачів. Робота з укладання договорів. Діагностика, виявлення помилок та їх локалізація при роботі ПЗ. Проведення інвентаризаційних процесів. Представлення інтересів компанії у регіоні. Супровід діяльності регіону. Досвід роботи з ЕЦП (від етапу генерації до етапу взаємодії з ПЗ)

Інженер комп'ютерних систем та мереж

с 03.2003 по 05.2007 (4 года 2 месяца)
Інформаційний центр Міністерства юстиції України, Вінниця (Державні організації)

Супровід та настроювання офісних продуктів та клієнт-серверних програм сімейства ОС Windows, підтримка працездатності ОС FreeBSD (exim, samba). Адміністрація ПК із ОС сімейства Windows. Консультації користувачів у телефонному режимі по роботі з ПЗ, проведення навчання по роботі з ПЗ та використання ПЗ, підтримка у вирішенні питань при роботі. Налаштування роботи міні-АТС.

Інженер, аналітик комп'ютерних систем

с 08.2001 по 07.2002 (11 месяцев)
Мале наукове-виробниче підприємство ІнтіНФОС, Вінниця (IT)

Супровід та впровадження програмного продукту, налаштування та зміна шаблонів, звітів, резервне копіювання даних

Образование

Вінницький державний технічний університет

Інформаційних технологій, інженер-програміст, Вінниця
Высшее, с 1997 по 2002 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Міжрегіональна академія управління персоналом

2005, 1.5 року Менеджер по роботі з персоналом

Знания и навыки

MS Office Windows Linux Графические редакторы Ubuntu Знание офисных программ MySQL PHP Операционные системы OpenOffice MikroTik Cisco Антивирусная защита Мини-АТС iOS LibreOffice VoIP Графический дизайн Cisco IOS Перевод Распределение приоритетов и задач

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: