Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 февраля 2023 PRO

Олег

Контент-мейкер, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
22 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Тренер по боксу

с 02.2021 по 01.2023 (1 год 11 месяцев)
Шкид, м. Шостка (Освіта, наука)

Образование

Національно-юридичний университет Ярослава Мудрого

Юристконсульт, Харків
Неоконченное высшее, с 2019 по 2023 (4 года)

Військово-юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого здійснює підготовку фахівців юридичного профілю для Збройних Сил України, Військової служби правопорядку України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України.

Курсанти здійснюють навчання та опановують понад 25 спеціальних дисциплін військово-професійного спрямування на відповідних кафедрах Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Військово-юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого активно співпрацює та розвиває міжнародне військове співробітництво. 17 червня 2021 року представники іноземних делегацій НАТО, у тому числі група з операції "Unifier", завітали та перевірили навчально-матеріальну базу. Курсанти регулярно приймають участь у міжнародних наукових конференціях, також залучені до програми "Партнерство заради миру".

Юрист у військових справах - фахівець у сфері юриспруденції, який надає правову допомогу призовникам і військовозобов'язаним. Юридична допомога військовослужбовцям і ветеранам АТО/ООС надається як з питань призову та проходження служби, так і по аспектах військового обліку.

Дополнительное образование и сертификаты

Курс по відеомонтажу

2021 по 2022 рік

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Windows Internet Explorer Email Opera MS Access Mozilla Firefox Google Chrome WordPad Веб-браузери Державні реєстри Аміго iOS CapCut Videoleap VN Video Editor Контент-менеджмент Фотографія Боксер

Знание языков

  • Украинский — продвинутый
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Резюме
Даниленко Олег Геннадійович
Відеомейкер

Мене звуть Олег, і я дуже радий, що ви вирішили прочитати моє резюме, давайте знайомитись ближче.

Я-початківець відеомейкер, оператор мобільної зйомки, монтажер. Для того, щоб професійно знімати та робити голлівудську картинку, мені не потрібно великої кількості спеціального обладнання.

Унікальність моєї роботи полягає в тому, що я дуже мобільний і можу швидко приїхати на знімальний майданчик, зняти для вас креативні ролики за кілька годин і вже наступного дня віддати змонтований матеріал.

Я ціную свій і ваш час, а також розумію, що ми живемо у вік споживання, де чим швидше, тим більший дохід. Думаю, ви зі мною згодні.

Щоб завжди бути в тренді і знати, чого зараз хоче суспільство від контенту, я постійно проходжу курси з відеозйомки та монтажу. Розвиваю свою наглядність, покращую навички та підвищую лояльність аудиторії до створюваного контенту.

До речі, я впевнений, що кожен оператор, що поважає себе, зобов'язаний вести соціальні мережі, тому мої роботи можна частково побачити в Instagram.

Моє хобі – це бокс, на хобі я за допомогою роликів reels зміг не погано заробити. Аудиторія захотіла займатися разом зі мною та готова платити за індивідуальні та групові тренування.

Будь-який контент повинен приносити емоції аудиторії, а тому, хто створює цей контент 👉🏻 приносити прибуток.

Я знаю де шукати тренди, як зробити ролик, який привабить клієнтів, як зробити красиву картинку, яку хочеться переглядати.

Якщо коротко про себе: креативний, дисциплінований, працьовитий, вмію вичленювати смисли, підходжу до будь-якої роботи відповідально, не зриваю дедлайнів, завжди вислухаю побажання Замовника та врахую їх у своїй роботі.

Якщо ви хочете підвищити впізнаваність і лояльність до себе або свого бренду, створити контент, який не буде припадати пилом на поличці, а почне працювати на вас, хочете швидко і якісно отримати готовий матеріал, то не сумніваючись обирайте мене як Виконавця.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: