Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 февраля 2023 PRO

Артем

Молодший аналітик, науковий асистент

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
21 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес, Facebook, Instagram и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Аналітик-стажер

с 07.2022 по 10.2022 (3 месяца)
Transatlantic Dialogue Center, Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Образование

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Факультет соціології, Київ
Неоконченное высшее, с 2020 по 2024 (4 года)

Здобуваю освіту за спеціальністю "Соціологія". Я активний та старанний студент, займаю високі рейтингові позиції впродовж навчального процесу

Дополнительное образование и сертификаты

Introduction to IoT 2020 Sociology

2020, 4 місяці

IT Essentials: PC Hardware and Software 2020 Sociology

2020, 4 місяці

Знания и навыки

Робота з пакетом Microsoft Office Робота з програмою IBM SPSS Statistics Володіння мовою програмування R Написання аналітичних статей

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — продвинутый
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Я студент 3-го курсу факультету соціології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Шукаю роботу, яку можна було б поєднувати з навчанням, тобто частково або повністю віддалену / з гнучким графіком.

Для мене робота це не тільки прибуток, але й шлях до саморозвитку, шанс дізнатися щось нове та поглиблено проаналізувати це. Досвід стажування в київському аналітичному центрі “Transatlantic Dialogue Center” привив мені інтерес до міжнародної політики та журналістики: до моїх обов’язків входили аналіз результатів опитувань громадської думки від різних організацій (Eurobarometer, Ipsos, Gallup), а також іноземних статей, присвячених російсько-українській війні та пов’язаними з нею подіями; розробка тематичних інфографіків та статей.

Також я маю певний досвід в організації та проведенні емпіричних досліджень. У період від грудня до червня 2022 року я брав участь у конкурсі від компанії Research.ua, під час якого моя команда з двох студентів розробила програму кількісного дослідження на тему "Відвідування закладів громадського харчування під час пандемії COVID-19", зібрала та проаналізувала інформацію. Цього року я також беру участь у новій хвилі конкурсу з дослідженням на тему "Волонтерський рух та особиста ініціатива в допомозі державі під час війни". Окрім цього, впродовж своєї навчальної практики команда студентів під моїм керівництвом здійснила розвідувальне якісне дослідження із використанням методу фокус-груп на тему "Медіаспоживання студентів факультету соціології КНУТШ".

Маю великий досвід роботи з пакетом Microsoft Office, знайомий із основними функціями та можливостями програми IBM Statistics SPSS, маю незначний досвід користування мовою програмування R. У вільний час працюю над своєю англійською, займаюся спортом, також полюбляю читати (як художню літературу, так і політичні новини) та писати.

Я дуже старанна та відповідальна особа, поважаю думку інших, мені до вподоби командна робота.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: