Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2023 PRO

Аліна

Менеджер ЗЕД, 38 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
48 лет
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Днепр, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з постачання (імпорт)

с 07.2021 по наст. время (2 года 10 месяцев)
ФОП Васькова Т.О., Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Комунікація з постачальниками (Італія, Іспанія, Португалія, Греція, Китай, Тайвань) з усіх аспектів закупівель, бюджетування та маркетингу. Погодження умов поставки, укладання договорів, контроль якості продукції, що постачається, пред'явлення претензій. Ведення договірної документації, підготовка та розміщення замовлень на виробництво, контроль термінів виробництва та умов постачання, перевірка та переклад імпортних документів (інвойси, CRM, BL, air waybill, сертифікати, платіжні документи тощо). Створення та підтримання прогресивних відносин з новими та існуючими постачальниками. Забезпечення зв'язку між постачальниками та командою відділу продажів, логістики, планування, маркетингу, а також клієнтами безпосередньо. Аналіз співвідношення ціна/якість товарів за існуючими контрактами та оптимізація взаємовідносин з постачальниками. Прогнозування цінових тенденцій ринку та їхнього впливу на майбутню діяльність компанії. Аналіз даних, складання звітів та статистика. Організація та проведення відео-конференцій з постачальниками.

Менеджер з договірної діяльності та ЗЕД (імпорт, експорт)

с 04.2017 по 07.2021 (4 года 3 месяца)
ТОВ «КМК-Дніпро», Дніпро (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Переговори з клієнтами, складання та узгодження контрактів ЗЕД та договорів поставки, оформлення документів для імпорту та експорту, контроль оформлення первинних бухгалтерських документів. Контроль платежів. Оптимізація витрат. ЗЕД.

Менеджер проєкту

с 05.2007 по 05.2008 (1 год)
ООО «Гамма – Медика», Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація нового напряму бізнесу із нуля. Пошук постачальників, переговори, укладання довгострокових контрактів дистрибуції відомих марок активної та натуральної косметики. ЗЕД. Розробка бізнес-плану. Визначення стратегії виходу ринку. Маркетингові дослідження, проведення фокус-груп. Підбір та навчання персоналу. Розробка мотиваційних програм. Організація управлінського обліку.

Менеджер операційної діяльності

с 12.2004 по 12.2006 (2 года)
Bridgetown Ukraine (Бриджтаун Фудс Дистрибушн Україна), Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Підтримка продажів, планування. Управління дебіторською заборгованістю. Контроль товарних залишків. Аналіз економічних показників роботи Департаменту. Асортиментна та цінова політика. Розробка та виконання мотиваційних програм. Бюджетування. ЗЕД (імпорт, експорт). Закупівлі (сировина та матеріали). Пошук постачальників, укладання контрактів, контроль за виконанням умов контрактів, контроль взаєморозрахунків, управління кредиторською заборгованістю. Виробництво: функціонування, сертифікація, управління запасами, інновації, контроль якості, управління персоналом, рух коштів. Адаптація та впровадження системи KPI для персоналу департаменту. аналітика. Складання та контроль виконання (план/факт) бюджету департаменту, планів продажу, виробництва, закупівель, імпорту, експорту.

Керівник відділу роздрібної торгівлі

с 05.2000 по 11.2004 (4 года 6 месяцев)
Мережа магазинів парфумерії та косметики «Bonjour», Дніпро (Роздрібна торгівля)

Управління роздрібними продажами у мережі парфумерно-косметичних магазинів «Bonjour», косметичному салоні «La Prairie» та бутіку з продажів товарів Lalique та Christofle. Товарний облік, ціноутворення, економічний аналіз, мерчандайзинг, розробка та виконання мотиваційних програм для персоналу, організація та проведення заходів і акцій, спрямованих на збільшення товарообігу та прибутковості компанії. Розробка і впровадження дисконтної системи для постійних клієнтів. Індивідуальний підхід до VIP клієнтів. ЗЕД з постачання (імпорт з країн Європи, а саме Франція, Швейцарія). Укладання та виконання контрактів. Планування та здійснення закупівель з урахуванням річного бюджету. Керівництво та впровадження проекту розроблення програмного забезпечення з автоматизації процесу торгівлі та управління компанією в цілому.

Образование

Дніпропетровський Національний університет ім. Олеся Гончара

Радіофізичний факультет, Дніпро
Высшее, с 1993 по 1998 (5 лет)

Отримала ступінь спеціаліста з інформаційних технологій, кваліфікацію - інженер системотехнік по спеціальності компьютеризовані системі обробки інформаціі та управління.

Дополнительное образование и сертификаты

Cambridge University, English language, Intermediate level B1

2017

British Council English certificate, English language B2

2021

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet Windows

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Украинский — продвинутый
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Особисті та ділові якості: комунікабельність, лідерські якості, організаторські здібності, відповідальність, уважність до деталей, почуття гумору.
Сильні сторони: аналітичне мислення, оцінка діяльності, відповідальність за результат, вміння працюаати в умовах багатозадачності та приймати рішення.
Додаткова інфориація: досвід водіння понад 15 років. Права категорії B з 2005 року, власний автомобіль.
Хобі: Читання, вивчення англійської мови, подорожі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: