Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 Файл

Юрій

Інженер з охорони праці

Возраст:
65 лет
Город:
Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Шептунов Юрій Миколайович

Освіта

У 1975 р. закінчив середню школу №4 в м.Боярка Київської обл.
У 1975 р. вступив, а в1980 р. закінчив Київский технологічний інститут легкої промисловості за фахом інженер-технолог.
У 1982 р. вступив, а в 1985 р. закінчив Московський Всесоюзний заочний політехнічний інститут за фахом охорона праці на об’єктах транспортування природнього газу.
У 1987 році закінчив курс підвищення кваліфікації за фахом «Організація держгазнагляду на об’єктах Мінгазпрому СРСР» в м.Одеса.

Трудова діяльність

З 1980 по 1983 роки начальник цеху №15 Київського виробничого взуттєвого об’єднання «Спорт».
З 1983 по 1984 роки інженер лабораторії промсанітарії «Укр СПНУ», ВО «Укргазенергоремонт» м.Київ.
1984-1986рр був направлений до м. Суми в Сумське ЛВУМГ ВО «Київтрансгаз» на посаду заступника директора з охорони праці, протипожежної безпеки та екології. Приймав активну участь спочатку в будівництві а потім і в експлуатації компресорних станцій та газопроводів.
1986-1993рр державний газовый інспектор управління «Держгазнагляду СРСР» по Сумській, Полтавській та Курській областям .Як представник контролюючих органів приймав участь в будівництві та прийманні до експлуатації газопроводів «Уренгой-Помари-Ужгород» та «Прогрес», а також в розробці та прийманні до експлуатації установок «Газліфт» та « АГНКС» заводу СНВО ім. Фрунзе.
1994-1996рр інженер з охорони праці та протипожежної безпеки на МП «Обрій», яке займалось встановленням пристроїв контролю за роботою устаткування на промислових об’єктах . м. Суми.
1996-1997рр начальник відомчої газотехнічної інспекції концерну «Газпром» з виробництва та встановлення газобалонного обладнання для автівок. м. Суми
1997-2012рр спеціаліст з охорони праці, згідно контракту, на заводі «INTEL» в Израїлі м.Кірьят Гат. Приймав участь спочатку в будівництві а потім в експлуатації підприємства.
2012-2014рр ведучий спеціаліст з охорони праці, екології та протипожежної безпеки ТОВ «ВО «ПОЛІСАН» з виробництва лакофарбових виробів в м.Суми. Крім усього контролював будівництво залізничної колії та об’єктів логістики на території підприємства.
2014-2018рр спеціаліст з охорони праці, згідно контракту, на заводі «HAM-LET» з виробництва запірної арматури в Израиїлі, м.Нацрат Еліт.
З 2018р по теперішній час, заступник директора з охорони праці,екології та протипожежної безпеки в «ТРІЗ» ЛТД ТОВ. Металообробка. м. Суми.

Народився 5 липня 1958 року в м.Боярка Київської обл. в сім’ї службовців.
В даний час живу в м. Суми, житлом забезпечений.
Жінка- Шептунова Лариса Ігорівна 1959 р.н.
Діти с сім’ями мешкають за кордоном.
Маю водійське посвідчення категорії «В,С».
Користувач ПК.
Володію мовами - українською, російською, івритом та англійскою – із словником.
Захоплююсь ландшафтним дизайном, , східною кухнею, класичним роком.
Маю величезний досвід з управління персоналом. Гарний адміністратор. Вважаю себе серйозним, дисциплінованим, відповідальним та високопрофесійним у своїй галузі робітником, шкідливих звичок не маю. За наявності вільного часу під час виконання своїх професійних обов’язків завжди приймаю участь в решенні необхідних виробничих завдань.
Комунікабельний, високо ціную та завжди підтримую дружню атмосферу у колективі.
Мій контактний номер телефону: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: