Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 мая 2023 Файл

Інна

Фахівець з соціальної роботи

Возраст:
51 год
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Чередніченко Інна Віталіївна

Дата народження:
06.01.1973

Регіон:
Дніпро

Можливість переїзду:

Телефон:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

E-mail:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Робота в Неурядових громадських організаціях, фахівець з соціальної роботи 30 000 грн.

    Ключова інформація


Збирання, обробка, узагальнення інформації та    підготовка інформаційно-аналітичних матеріалів.

Стресостійкість, мотивованість, чесність, порядність, уважність до деталей, відповідальність, цілеспрямованість, організованість, працьовитість, дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність.

Досвід роботи


Завідувач відділу аспірантури Маріупольського державного університету
Вер 2013 - по сьогодні (9 років 6 міс)
Маріупольський державний університет
Освіта       
Взаємодія із учасниками освітнього процесу з питань підготовки аспірантів, листування з Міністерством освіти і науки України (підготовка проєктів, інформацій, звітів тощо), координація підготовки та проведення науково-комунікативних заходів, участь у роботі дорадчих органів (комісій з рейтингового оцінювання роботи науково-педагогічних працівників; з питань організації наукової роботи, тимчасових робочих комісій з різноманітних питань, участь у розробці внутрішньо університетських нормативних документів тощо)

У період 22 лютого - 15 березня 2019 року в Інституті підвищення кваліфікації Національної академії державного управління при Президентові України пройшла підвищення кваліфікації за Професійною програмою підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, які забезпечують підготовку здобувачів вищої освіти освітньо-кваліфікаційних рівнів «Бакалавр», «Магістр», «доктор філософії», «доктор наук» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» (Свідоцтво про підвищення кваліфікації 000152 від 15 березня 2019 року)

За період роботи у сфері вищої освіти відзначена Подяками ректора (2006 рік, 2016 рік),    Подякою Міністерства освіти і науки України (2016 рік), подяками КПНЗ «Донецька обласна Мала академія наук учнівської молоді» департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації за плідну співпрацю в організації та проведенні ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, всебічну підтримку обдарованої молоді (2019 рік, 2021 рік), Подякою Донецької облдержадміністрації Донецької обласної військово-цивільної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток освіти регіону (2019 рік), маю сертифікат участі у Регіональній науково-практичній конференції молодих вчених «Science Party» (грудень 2019 року, м. Краматорськ).

Директор Жовтневого районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Маріупольської міської ради
Чер 2011 - Вер 2013 (2 роки 4 міс)
Жовтневий районний центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Маріупольської міської ради
Послуги для населення - інше       
Здійснення    керівництва діяльністю Центру,    відповідальність за виконання покладених на Центр завдань, законність прийнятих    рішень, розподіл обов'язків між працівниками та здійснення контролю за їх роботою.
Видання у межах своєї компетенції наказів організаційно-розпорядчого характеру, організація і контроль їх виконання.
Забезпечення:
•організації та проведення заходів, передбачених календарними планами;
•реалізації у межах своєї компетенції соціальних програм з питань сім'ї, дітей та молоді. Підготовка та подання в установленому порядку узагальненої інформації про становище сімей з дітьми та    молоді, а    також пропозицій щодо розв'язання соціальних проблем, проблем відродження історичних, культурних традицій сім'ї, заохочення до материнства, відповідального батьківства всебічного розвитку і виховання дітей та молоді.
Забезпечення розвитку альтернативних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом сприяння утворенню та функціонуванню дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей.
Забезпечення розгляд у встановленому порядку пропозицій, заяв і скарг громадян та вживання заходів для усунення причин, що їх породжують.
Застосування заохочень та накладання дисциплінарних стягнень на працівників Центру відповідно до діючого законодавства.

Детальніше:
•Забезпечення проведення соціальної роботи з сім'ями, дітьми та молоддю, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги шляхом їх виявлення, обліку, вивчення їх потреб, планування та визначення методів допомоги, надання соціальних послуг, забезпечення необхідності соціального супроводу.
•Сприяння розвитку та підтримці сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом пошуку та підбору кандидатів у прийомні батьки, батьків-вихователів та направлення їх на навчання, забезпечення соціального супроводження прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.
•Надання місцевим органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності, громадським організаціям, громадянам у межах своїх повноважень практичної, методичної та консультативної допомоги у вирішенні питань щодо соціально незахищених категорій сімей, дітей та молоді, які опинилися та перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.
•Залучення благодійних та громадських організацій, суб'єктів господарювання, які провадять підприємницьку діяльність, до розв'язання актуальних соціальних проблем сімей, дітей та молоді.
•Ведення обліку здійсненої соціальної роботи з сім'ями, дітьми та молоддю, підготовка статистичних звітів та інформаційно-аналітичних матеріалів в межах компетенції. Інформація щодо підвищення кваліфікації:
Липень 2012 року - отримано сертифікат за Програмою підготовки    спеціалістів центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щодо соціального супроводу сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, затвердженою наказом Мінсім'ямолодьспорту від 30.10.2007 року № 3880. У рамках Програми опрацьовано теми:
•Взаємодія із суб'єктами соціальної роботи у питаннях здійснення соціального супроводу сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.
•Здійснення соціального інспектування осіб і сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
•Складання оцінки потреб осіб і сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
Інформація щодо отриманих відзнак:
Подяка міського голови міста Маріуполя за добросовісну працю, професіоналізм, високу відповідальність за доручену справу (2013 рік)
Почесна грамота Маріупольської міської ради за активну участь у соціальній роботі з сім'ями, дітьми та молоддю, сумлінну та    плідну працю (листопад 2012 рок

Провідний спеціаліст Приморського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Маріупольської міської ради
Вер 2008 - Чер 2011 (2 роки 10 міс)
Приморський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Маріупольської міської ради
Послуги для населення - інше       
Керівництво службою підтримки сім'ї, дітей та молоді Приморського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Маріупольської міської ради.
Взаємодія із суб'єктами соціальної роботи, координація роботи з надання соціальних послуг особам і сім'ям, що перебувають у складних життєвих обставинах. Робота з документами, робота із міськими органами і структурами в питаннях надання соціальної допомоги.
За період роботи у соціальній сфері неодноразово підвищувала кваліфікацію:
Липень 2008 року - отримано сертифікат про навчання за Програмою підготовки соціальних працівників центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щодо створення та забезпечення діяльності дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, затвердженою наказом Мінсім'ямолодьспорту від 03.08.2006 року № 2670. В рамках Програми опрацьовано теми:
• Прийомна сім'я та дитячий будинок сімейного типу, їх місце в державній системі влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
•Технологія створення та юридичного оформлення прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу.
•Соціально-психологічні особливості дітей, які потребують сімейного виховання.
•Прийомні батьки, батьки-вихователі.
•Особливості сімейного виховання в умовах прийомної сім'ї та дитячого будинку сімейного типу.
•Соціальний супровід дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей
Травень 2011 року    - отримано сертифікат за Програмою підготовки    спеціалістів центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щодо соціального супроводу сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, затвердженою наказом Мінсім'ямолодьспорту від 30.10.2007 року № 3880. В рамках Програми опрацьовано теми:
•Загальна характеристика сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.
•Етичні засади роботи соціального працівника з сім'ями, які опинились у складних життєвих обставинах.
•Соціальний супровід як форма державної підтримки сім'ї.
•Оцінювання та оцінка в соціальному супроводі.
•Партнерство у соціальному супроводі.
Під час роботи у соціальній сфері маю відзнаки:
Грамота Приморської районної адміністрації Маріупольської міської ради (2008 рік)
Подяки Приморської районної адміністрації Маріупольської міської ради (2009 рік, 2010 рік)
Подяки міського голови міста Маріуполя за добросовісну працю, професіоналізм, високу відповідальність за доручену справу (2009 рік, 2010 рік)
Почесна грамота Маріупольської міської ради за зайняте І місце у конкурсі Маріупольської міської ради «Найкраща посадова особа» у номінації «Найкраща посадова особа соціальної сфери» (грудень 2010 року)

Методист навчального відділу Маріупольського державного гуманітарного    університету
Сер 1997 - Сер 2008 (11 років 1 міс)
Маріупольський державний гуманітарний університет (нині - Маріупольський державний університет))
Освіта       
Знання законодавчої бази з питань вищої освіти, системи організації освітнього процесу в університеті.
Здійснення аналізу стану навчально-методичної роботи в університеті та розробка пропозицій щодо підвищення її ефективності.
Підготовка звітних матеріалів на МОН України;
Здійснення функцій контролю:
•за виконанням деканатами та кафедрами наказів та розпоряджень з питань навчально-виховного процесу, рішень ректорату та Вченої ради університету;
•за ходом освітнього процесу на факультетах відповідно до затверджених графіків освітнього процесу, розкладів навчальних занять, екзаменаційних сесій, атестації та розкладу роботи екзаменаційних комісій;
•за організацією практик, індивідуальної та самостійної роботи студентів;
•за правильністю оформлення та ведення навчальної документації на факультетах, кафедрах (атестаційних, екзаменаційних і залікових відомостей), заповнення журналів реєстрації відомостей і аркушів успішності, протоколів засідань Екзаменаційних комісій;
•за надходженням інформації від факультетів, кафедр та виконання робіт у встановлені терміни;
•за правильністю надання студентам академічних відпусток та їх поновлення на навчання;
•за виконанням академічного навантаження професорсько-викладацьким складом з кожного виду роботи відповідно до індивідуальних планів науково-педагогічних працівників. Здійснення систематичного опрацювання матеріалів відносно:
•руху контингенту студентів денної та заочної форм навчання;
•необхідних для проведення екзаменаційних сесій та атестації студентів денної та заочної форм навчання: переліків форм контролю відповідно до навчальних планів та робочих навчальних планів; розкладів семестрових екзаменів та атестації денної та заочної форм навчання; відомостей про результати екзаменаційних сесій, ліквідації академічної заборгованості і успішності студентів;
•результатів екзаменаційних сесій по кафедрах;
•звітів голів Екзаменаційних комісій про результати проведення атестації студентів-випускників;
•матеріалів з питань планування і обліку виконання педагогічного навантаження для розглду на засіданнях вченої ради університету;Здійснення перевірки індивідуальних планів викладачів, звітів про навчальну роботу кафедр за підсумками семестрової та річної роботи.
Підготовка і оформлення проєктів наказів з питань планування і обліку виконання академічного навантаження, проєктів рішень ректорату та вченої ради університету.
Участь у контрольних перевірках    документації кафедр і деканатів.
Участь у складанні звітів про роботу відділу.
Участь у підготовці матеріалів до річного звіту ректора.
Участь у складанні звітності щодо контингенту студентів, прийому та випуску студентів за денною та заочною формами навчання.

вчитель української мови та літератури
Сер 1996 - Чер 1997 (11 міс)
Мале колективне підприємство "Малюк"
Освіта       
Викладання української мови та літератури учням 6-11 класів.
Виконання освітньої програми з мови та літератури для досягнення учнями передбачених нею результатів навчання.
Об'єктивне оцінювання рівня знань учнів та результатів навчання.
Підбір форм, методів та засобів навчання, виявлення педагогічної ініціативи.
Участь в обговоренні та вирішенні питань організації освітнього процесу.
Постійне підвищення    професійного і загальнокультурного рівня, педагогічної майстерності

Освіта


Маріупольський гуманітарний інститут Донецького національного університету (нині Маріупольський державний університет) (Маріуполь)
рік закінчення 1996
Філологічний факультет, спеціальність "Українська мова та література; новогрецька мова". Диплом з відзнакою. Філолог, викладач української мови та літератури, новогрецької мови.

Володіння мовами


Англійська - нижче середнього
Російська - поглиблений
Українська - вільно
Можу проходити співбесіду на цій мові

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам