Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 Файл

Артур

Генеральний директор

Возраст:
61 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 3 страницы.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Соколов Артур Дмитриевич

Контактная информация: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Электронная почта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта
2009 - 2011
Національна гірнича академія
"Гірнича справа"

1993-1993
Міжнародний Інститут Менеджменту
"Бізнес адміністрування"

1979-1987
Казанський державний університет.
"Географія науково-виробнича"

Бізнес тренінги, курси, стажування

2001
Спеціалізована програма з фінансів та екаутингу
Міжнародний інститут менеджменту. м. Київ

1993
Академія Менеджменту Землі Нижня Саксонія. м. Целле, Німеччина,
Досвід роботи

ДП "Дорцентр" м.Київ
З 12.2019 по теперішній час
Напрямок діяльності: моніторинг якості будівництва та експлуатації доріг державного значення.
Заступник директора
Наявність підлеглих: 35 осіб
•  Функціональні обов'язки: Переговори з підрядниками. Підготовка та реалізація планів розвитку філій. Організація роботи філіальної мережі. Навчання співробітників.
•  Завдання: Бездоганна робота філій з виконання поставлених завдань.
•  Особисті досягнення: Оптимізація структури та кількості філій. Використання електронної системи документообігу. Впровадження системи 3D проектування доріг.

ТОВ "Нью Арк Україна" м. Дніпропетровськ
З 10.2014 до 08.2015
Напрямок діяльності: виробництво приміщень трансформерів (будинки, казарми, офіси) на базі контейнерів.
Комерційний директор
Наявність підлеглих: 2 особи
• Функціональні обов'язки: Переговори з поотенційними споживачами (МВС, Національна гвардія, Міністерство оборони, ДАК Нафтогаз, будівельні компанії). Підготовка та ведення переговорів з постачальниками.
•  Завдання: Просування інноваційного продукту на ринку України, Середньої Азії, Африки та країн Близького Сходу.

ТОВ "Рефракторіз". м Дніпропетровськ
З 07.2011 до 10.2014
Напрямок діяльності: постачання вогнетривів та обладнання на металургійні та цементні підприємства України.
Співзасновник
Наявність підлеглих: 12 осіб
• Функціональні обов'язки: Переговори із власниками підприємств. Підготовка та ведення переговорів з іноземними постачальниками. Організація роботи підприємства.
•  Завдання: Пошук нових напрямків розвитку бізнесу.
•  Особисті досягнення: Просування нових продуктів на ринок України (теплозахисні покриття, вогнестійкі мати, вогнестійкий папір, фібролітові
• плити )

ВАТ завод "Керамзит". м. Вінниця
З 10.07.2007 до 08.2010
Напрямок діяльності: видобуток глини, піску, яшми. Виробництво керамзиту.
Голова правління
Наявність підлеглих: 158 осіб
•  Функціональні обов'язки: Управління фінансами, виробництвом, персоналом. Збільшення продажів. Подання інтересів акціонерів у державних та інших органах.
•  Завдання: Розвиток існуючого виробництва. Реконструкція законсервованих потужностей. Будівництво нового заводу. Створення будівельного холдингу.
•  Особисті досягнення: Збільшення продажів за півроку вдвічі. Зниження собівартості продукції. Наведення порядку на заводі та в кар'єрі.

ТОВ "Фінансова компанія "Паретто". м. Київ
З 11.2005 до 07.2007
Напрямок діяльності: управління активами – готель, тепличний комбінат, завод продтоварів, сільськогосподарський холдинг
Генеральний директор
Наявність підлеглих: 1250 осіб
•  Функціональні обов'язки: Управління фінансами, виробництвом, персоналом. Управління продажами Представлення інтересів акціонерів у державних та інших органах. Управління інвестиційними проектами з нерухомості. Моніторинг та аналіз прибутковості інвестиційних проектів
•  Завдання: Стратегічний план довгострокового збереження та збільшення вартості об'єктів нерухомості. Розвиток існуючих активів холдингу. Розробка та реалізація стратегій побудови та розвитку окремих компаній, груп компаній (холдингу). Структурування компаній, оптимізація бізнес-процесів. Розвиток нових бізнесів.
•  Особисті досягнення: Будівництво заводу з обробки граніту та лабродариту, модернізація заводу з випуску кондитерських виробів, підготовка проекту з будівництва вітроелектростанції, будівництво котеджного селища. Підготовка документації з будівництва заводу з випуску біодизеля (Вендичанський р-н, Вінницької обл.). Підготовка документації з купівлі Жежелівського родовища граніту (Житомирська обл., смт. Жежелів). Виведення із кризи сільськогосподарського бізнесу ( 16 000 га землі, комбайновий загін, тваринницький комплекс ).

УІСП "ВЕНЕТО". м. Київ.
З 03.2005 до 11.2005
Напрямок діяльності: виробництво матраців, виробництво меблів
Генеральний директор
Наявність підлеглих: 200 осіб
•  Функціональні обов'язки: Управління фінансами, виробництвом, персоналом. Керування продажами. Подання інтересів акціонерів у державних та інших органах.
•  Завдання: Розробка стратегії просування товару. Збільшення продажів. Створення торгового дому. Розробка концепції, структури управління. Оптимізація існуючих бізнес-процесів. Створення холдингу на основі машинобудівного заводу та деревообробних комбінатів.
•  Особисті досягнення: Наведення ладу у фінансах. Поліпшення роботи дилерської мережі. Зміна орг. Структури підприємства

ТОВ ВКП "ЮВІС". м Дніпропетровськ.
З 10.2004 до 03.2005
Напрямок діяльності: Управління активами – Нікопольський завод технологічного оснащення, ТЕЦ, АТП, РСУ.
Заступник голови ради директорів
Наявність підлеглих: 1200 осіб
•  Функціональні обов'язки: Управління фінансами, виробництвом, персоналом. Керування продажами. Подання інтересів акціонерів у державних та інших органах.
•  Завдання: Створення АТП та РСУ. Реструктуризація НЗТО та ТЕЦ. Зміна структури управління, звільнення та набір нового персоналу, оформлення документів на право власності, оптимізація порядку оформлення договорів.
• Просування нових проектів (переговори щодо будівництва заводу трубогибів для АЕС, створення системи замкнутого водопостачання та водоочищення для підприємств ІНТЕРПАЙПу та м.Нікополя).
• Розвиток бізнесу на внутрішніх та зовнішніх ринках:
• НЗТО – просування продукції по Україні (ГЗК. мет.комбінати, трубні заводи) та на зовнішні ринки (участь у міжнародних виставках, робота з потенційними замовниками). ТЕЦ - створення бізнес-плану з розливу води, розвиток виробництва кисню.
• АТП - складання та захист бізнес-плану перед акціонерами, організація закупівлі транспорту, отримання ліцензій, найм співробітників, пошук клієнтів.
• Координація діяльності з Мінпаливенерго, Дніпропетровською обл.адміністрацією, мером м.Нікополя та ін.
•  Особисті досягнення: Створення АТП та РСУ. Реструктуризація НЗТО та ТЕЦ.

ТОВ "Національний центр розвитку атомної енергетики". м. Київ
З 08.1997 по 10.2004
Напрямок діяльності: постачання залізорудного концентрату та металобрухту на мет.комбінати, видобуток та переробка графітової руди, кальцифірів, гранату. Виробництво щебеню.
Президент компанії
Наявність підлеглих: 1400 осіб
•  Функціональні обов'язки: Управління фінансами, виробництвом, персоналом. Керування продажами. Подання інтересів акціонерів у державних органах.
•  Завдання: Реструктуризація Завальєвського ГЗК. Виведення активів із податкової застави. Оформлення прав власності. Оптимізація структури управління. Збільшення продажів. Розробка, впровадження кадрової та соціальної політики на підприємстві та у селищі (5.000 мешканців).
•  Особисті досягнення: 1998 рік (момент набуття акцій ГЗК) – 3.400 тн. графіту на рік. 2000 рік (продаж основного пакету) – 12300 тн. графіту на рік. Вартість підприємства за 1998-2000 р.р. зросла у 7 разів. Сторонні кредити не залучалися.

ЗАТ "Українська газова компанія". м. Київ
З 01.1997 по 08.1997
Напрямок діяльності: Постачання газу, електроенергії
Заступник начальника управління постачання електроенергії
Наявність підлеглих: 8 осіб
• Функціональні обов'язки: Управління колективом, планування діяльності
•  Завдання: Розробка стратегії продажу електроенергії споживачам (ГЗК, коксохіми, мет.заводи). Розробка та здійснення вексельних та залікових схем. Робота з Донецькою та Дніпропетровською обл.адміністраціями, обл.енерго.
•  Особисті досягнення: Організація роботи давальницької схеми – вугілля – електроенергія – залізорудний концентрат – метал експорту.

ВАТ “Київська швейна фабрика “Спецодяг”. м. Київ
З 05.1995 до 01.1997
Напрямок діяльності: Виробництво спецодягу в м.Київ та м.Хмельницький
Заступник голови правління
Наявність підлеглих: 540 осіб
• Функціональні обов'язки: Управління продажами, персоналом
•  Завдання: Запуск виробничих виробництв у м.Києві та м.Хмельницький. Реорганізація структур управління. Технічна реконструкція Розробка рекламної стратегії, сегментування ринку. Розвиток збуту на ринках Західної Європи та Росії.
•  Особисті досягнення: У 1995 році (початок роботи фабрик) – 0 робітників, закриті будинки. У 1997 році (догляд з фабрики) – 360 робітників у Києві, 180 робітників у м. Хмельницький. Вартість продажу фабрик перевищила вартість покупки приблизно у 400 разів.

ARKEMET AG (Швейцарія). м. Київ
З 01.1993 по 05.1995
Напрямок діяльності: Експорт металу
Менеджер з навантаження
Наявність підлеглих: немає
• Функціональні обов'язки: Контроль завантаження металу на заводах (АМК, ДМЗ, КМК, завод ім.Петровського) та відправлення металу до портів. Контролює оформлення супровідних документів. Робота з портами по всій території України, робота з Укрзалізницею. Щомісячний обсяг відвантаження до портів до 60 000 тонн металу. Замовлення судів. Контролює навантаження металу на судна. Оформлення судносупровідних документів. Робота із акредитивами. Координація роботи з продавцями (Інфокс. Інтерагро, ІСД, Leman та ін.)

• Рекомендації – готовий надати на вимогу як від безпосередніх роботодавців, так і від колишніх колег по роботі.

• Додаткові знання - німецька мова (розмовна), французька мова (розмовна), англійська (B1), комп'ютерні програми (MS office), Internet.
• Додаткова інформація – 17 жовтня 1962 року народження.
• Хобі - гірський туризм, книги.




Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: