Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 апреля 2024

Юлия

Логіст залізниці, диспетчер, комерційний агент, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Розподілювач робіт - комерційний агент

с 12.2019 по наст. время (4 года 4 месяца)
Центр з будівнитства та ремонту , КМС-261, Одеса (Державні організації)

Робота з програмою АС Клієнт грузовідправник, контроль за рахунками ГУ -46,ГУ-45,Фду-92 та іх узгодження.Аналіз та правомірне нарахування по Актам виконаних робіт які нарахував термінал "Ліски", згідно з угодою, робота з АС Местплан за моїм підписом. Своєчасне відправлення та повернення Господарчих поїздів для виконання колійних робіт згідно плану виконання робіт, оформлення в АС Клієнті також прибуття та відправлення ХДВ,ДВ, колійних машин, відправлення та оформлення з бази підприємства матеріалів ВСП завантажених у вагони ЦТЛ, та їх розкредетування.Робота з комерційними агентами ,вагониками по станціям України ,також з ДС,ДСП, та діспечорами ПЧ,ЦБРК,КМС,ЦМКР,РСП.Слідкування за переміщенням вантажа ,та Господарчих потягів.Ведення запису у журналах прибуття та відправлення вантажу .Своєчасне замовлення вагонів ЦТЛ під навантаження.Оформлення документів на відправлення Брухту, Местплан, заповнення документів,та відправлення згідно договору з покупцем брухту.Ведення контролю та відправлення вагонів до ремонту.

Образование

Харківська Академія Залізничного Транспорту

Будівництво доріг колія та колійне господарство, Харків
Высшее, с 1992 по 1998 (6 лет)

Знания и навыки

Наполегливість Відповідальність Досягнення мети Здатність сприймати одночасно різноманітну інформацію Відбудова логічних ланцюгів Вибір раціональних рішень Вміння робити з командою Здатність до саморозвитку .

Знание языков

Английский — начинающий

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: