Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 февраля 2023 Файл

Володимир

Біотехнолог

Город проживания:
Киев
Готов работать:
Яготин

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РІДКОУС ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ
Адреса: м. Обухів, Київської області
Тел. моб.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

КВАЛІФІКАЦІЯ Висококваліфікований експерт-консультант з 37 - річним стажем роботи в
галузях солодового, пивоварного, спиртового, мікробіологічного та
машинобудівного виробництв. Практичний досвід організації та керівництва
модернізацією, реконструкцією і будівництвом нових об’єктів промислових
підприємств.
ДОСВІД РОБОТИ
2020 до цього часу Співробітництво з різними фірмами.
Результати діяльності:
 Розробка технічних умов на виготовлення з нержавіючої сталі ємностей
для харчових продуктів та апарати ємнісні для хімічної та біотехнологічної
(мікробіологічної) галузей промисловості (2021 р.).
 Проект відділення ЦКТ, дріжджегенерації та мікробіологічної
лабораторії. Технологічний супровід при проектуванні та виготовленні
ємнісного обладнання для цього проекту (2020 р.).
2019 – 2020 рр. Інженер ТОВ “Павлівський пивзавод”, Волинська область.
Технологічний супровід монтажу та запуску в експлуатацію варильного цеху.
Результати діяльності: Виходячи з наявного основного технологічного
обладнання розроблений технологічний проект та проект автоматизації
варильного цеху. Шефмонтаж обладнання варильного цеху. Розробка
технологічних режимів приготування сусла (на мікропивоварні власного
виробництва) та коригування програм автоматизації технологічних режимів.
Запуск технологічного обладнання варильного цеху в роботу.
2017 - 2020 рр. Національний університет харчових технологій (НУХТ).
Робота на посаді доцента кафедри готельно-ресторанної справи.
Викладацька діяльність.
Результати діяльності: Розроблені і опубліковані конспекти лекцій та методичні
рекомендації для проведення практичних занять з таких предметів: “Інжиніринг
та інноваційний інжиніринг у готельному та ресторанному господарстві”,
“Прикладні методи досліджень в готельно-ресторанному господарстві”,
“Інтелектуальна власність”. Також опубліковано в наукових виданнях дев’ять
наукових праць.
2010 - 2017 рр. ФОП Рідкоус Володимир Васильович.
Робота на посаді керівника проектів ТОВ “Оріон.Груп”. Проектування
пивоварних та квасоварних заводів. Технологічні розрахунки, інжиніринг
ємнісного обладнання, що виготовляється фірмою, комплектація проектів
необхідним обладнанням, сировиною та допоміжними матеріалами, нагляд за
виготовленням та монтуванням обладнання, пусконалагоджувальні роботи.
Результати діяльності: Відпрацювання рецептур та технологій пива і квасу на
обладнанні власного виробництва. Проектування, виготовлення, та
випробування бродильно-ректифікаційної установки з колоною капілярного
типу на 30 та 50 л бражки з продуктивністю по дистиляту відповідно 0,5 та
1 л/год (для приватних осіб) (2015 – 2016 рр.). Проектування, виготовлення, та
випробування домашньої мікропивоварні на 50 л/варка (для приватної особи)
(2015 р.). Проектування, виготовлення, та випробування дистилятора з
дефлегматором на 10 л бражки з продуктивністю по дистиляту 1 л/год
(презентаційного зразка для приватних осіб) (2015 р.). Проектування,
виготовлення, монтування та введення в експлуатацію мікропивоварні на
50 л/варка для ТОВ “Оріон.Груп”, м. Київ, Україна (2014 р.). Розроблені та
внесені зміни до ТУ У 28.7-23495725-001:2006 – Ємності для харчових
продуктів та ТУ У 28.2-23495725-002:2006 – Резервуари для харчових
продуктів (2013 р.). Проектування, виготовлення, монтування та введення в
експлуатацію мікропивоварні на 50 л/варка для Національного університету
харчових технологій, м. Київ, Україна (2013 р.). Проектування та виготовлення
всього переліку ємнісного технологічного обладнання для пивоварного заводу
на 1 т засипу варниці для м. Самара, Російська Федерація (2012-2013 рр.).
Проектування, виготовлення, монтування та введення в експлуатацію
мікропивоварні на 100 л/варка для Національної академії наук, Республіка
Білорусь (2010-2011 рр.). Реконструкція замочного та солодосушильного
відділень ТОВ “Бердичівський пивзавод” (2010 р).
2009 – 2010 рр. Ведучий інженер-технолог бродильних виробництв ЗАТ “Оріон Сервіс”.
Технологічний супровід проектів по виготовленню ємнісного обладнання з
нержавіючої сталі для харчової та фармацевтичної промисловості. Участь у
розробці проектів реконструкції заводів по виробництву напоїв.
Результати діяльності: Розроблені ТУ У 29.2-23495725-003:2009 Апарати
ємнісні Технічні умови (для фармацевтичної та мікробіологічної
промисловості) (2009 р.). Розроблена нормативно-технічна документація на
виготовлення модельного ряду виробничих комплексів – міні-заводів по
виробництву напоїв (2009-2010 рр.).
2003 – 2009 рр. Головний технолог пивоваріння Пивоварні “Славутич - Шато”.
Експертиза проекту мініпивоварні, шеф-монтаж та запуск її в експлуатацію.
Підбір і розрахунок сировини та допоміжних матеріалів, приготування пивного
сусла та дріжджів, технологічний контроль на всіх стадіях виробництва пива,
сервісне обслуговування та поточний ремонт основного та допоміжного
обладнання мініпивоварні.
Результати діяльності: На дегустаційних конкурсах міжнародної виставки
індустрії напоїв “ALCO+SOFT’2005-2007” та на “Святі пива-2005-2007” всі три
сорти пива (Славутич Срібне, Славутич Золоте та Славутич Платинове)
отримали вісімнадцять нагород за якість, в тому числі п’ятнадцять золотих
медалей та три Гран-прі. На “ALCO+SOFT’2005 та 2007” наші сорти пива
отримали кубки за краще художнє оформлення та стабільність якості.
Приватний консультант.
Результати діяльності: Проведена модернізація окремих вузлів обладнання
мініпивоварні та встановлено розроблене обладнання для підготовки та
зберігання виробничих дріжджів в Пивоварні “Шато”, м. Київ (2004-2005 рр.).
Проведена експертна оцінка можливих шляхів реконструкції солодового цеху
Рівненського пивзаводу (2005 р.). Здійснена реконструкція системи
дозволожування повітря солодоростильних барабанів Криворізького пивцеху,
Дніпропетровської області (2005 р.). Проведено обстеження та запропоновані
конкретні шляхи реконструкції солодосушарки Пивзаводу на Подолі, м. Київ
(2005 р.).
2000 – 2003 рр. Приватний підприємець. Надання експертних, інженерних, інформаційних,
консультаційних та проектних послуг по технології, обладнанню (як
основному, так і допоміжному), а також автоматизації солодового,
пивоварного, спиртового та мікробіологічного виробництв.
Пошук клієнтів, ведення переговорів, укладання угод, надання всього
комплексу вищеперерахованих послуг при проведенні модернізації,
реконструкції чи будівництві нових об’єктів промислових підприємств.
Результати діяльності: Проведена експертиза та запропоновані шляхи
модернізації Славутського солодового заводу, Хмельницької області (2000 р.).
Проведені реконструкції системи кондиціювання повітря солодоростильного
відділення та замочного відділення солодового цеху Пивзаводу на Подолі,
м. Київ (2000-2001 рр.). Проведена реконструкція замочного відділення та
будівництво нового висушувального відділення солодового цеху Славутського
пивоварного заводу, Хмельницької області (2000-2001 рр.). Проведена повна
реконструкція з будівництвом нового висушувального відділення солодового
цеху Залозецького спиртового заводу, Тернопільської області (2000-2001 рр.).
Проведена заміна фільтрувального апарату варильного відділення
Бердичівського пивоварного заводу, Житомирської області (2001-2002 рр.).
Проведена експертиза та запропоновані шляхи вдосконалення технології
виробництва фруктових соків ДП “Напої”, м. Київ (2002 р.). Проведена
експертиза та запропоновані шляхи модернізації солодосушарки солодового
цеху Рівненського пивоварного заводу (2002 р.). Розроблений технологічний
проект реконструкції солодового заводу в м. Шостка, Сумської області
(2002 р.). Запуск солодового цеху № 2 в експлуатацію після реконструкції та
впровадження системи збору та архівації технологічних параметрів цеху
Бердичівської солодової компанії (2003 р.). Проведено будівництво
пророщувального відділення солодового цеху Славутського пивоварного
заводу, Хмельницької області (2003 р.).
1999 – 2000 рр. Науковий консультант, СП “Супермаш”
Консультант, ВАТ “Бровар”
Надання консультаційних послуг в спиртовій та пивоварній промисловості.
Результати діяльності: Розроблена технічна документація на замочний аппарат,
форсунку дозволожування повітря, шпунт-апарат. Проведена модернізація
солодосушарки.
1998 – 1999 рр. Роботи по контрактах з АП “Росич” та Борщагівським ХФЗ
Результати діяльності: Проект реконструкції пивоварного заводу та бізнес-план
для його здійснення. Вдосконалення технології фіточаїв та технологічний
проект цеху по їх виробництву.
1996 – 1997 рр. Хімік виробничої лабораторії, ЗАТ “Оболонь”
Аналіз сировини, напівфабрикатів та товарної продукції в солодовому цеху.
1994 – 1996 рр. Завідувач групою технології та переробки продовольчих продуктів,
МНВВП “Агропромтехекосистема”
Результати діяльності: На замовлення Козлівського спиртзаводу – модернізація
солодоростильного відділення, вдосконалення технології приготування сусла з
використанням ферментних препаратів. На замовлення ВВП “Новотех” –
розробка технології глюкозних концентратів з крохмалевмісної сировини,
рецептура та технологія піногасячої емульсії. На замовлення ЗАТ “Оболонь” –
розробка та впровадження мікросолодовні.
1993 р. Начальник дослідно-виробничої установки, СП “Біамед”
Результати діяльності: Вдосконалення технології альгінатів, зостератів,
пектинів.
1984 – 1993 рр. Старший хімік, інженер-мікробіолог, змінний хімік, змінний майстер,
Трипільський біохімічний завод
Результати діяльності: Вдосконалення рецептури наповнювачів для
раціонального висушування гранул кормового концентрату лізіну (ККЛ).
Розробка методик по визначенню: гігроскопічності гранул ККЛ; кальцію,
магнію, заліза, натрію та калію в ККЛ; молочної кислоти в культуральній рідині
амінокислот; кисню, азоту та вуглекислого газу в газовому середовищі
ферментерів. Вдосконалення технології виділення та очищення триптофану.
Раціональне використання рідких відходів виробництва амінокислот.
1977 – 1979 Інженер, технік по теплотехнічним вимірюванням, Переяслав-
Хмельницька міжрайонна лабораторія державного нагляду за стандартами
та вимірювальною технікою
Державна повірка засобів теплотехнічних вимірювань.
ОСВІТА
Аспірантура Київського технологічного інституту харчової промисловості.
Вчена ступінь – кандидат технічних наук, 1992 р.
Спеціальність – технологія продуктів бродіння, алкогольних та безалкогольних
напоїв.
Київський технологічний інститут харчової промисловості, 1984 р.
Кваліфікація – інженер-технолог.
Спеціальність – технологія бродильних виробництв.
ІНШЕ
Дисертаційна робота: “Вдосконалення процесу пророщування ячменю в
технології пивоварного солоду”.
Десять наукових праць, в тому числі чотири винаходи.
Рецептура та технологія лікувально-профілактичного напою “Лісовий аромат”.
Німецька мова – технічна.
Комп’ютер: MS Office та Internet – користувач.

Похожие кандидаты

Біотехнолог
20000 грн, Яготин

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: