Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2024 Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/9404201

Головний бухгалтер

Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Шуліка Світлана Васілівна
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») моб.

Работа: головний бухгалтер, єдиний бухгалтер.

Трудовой досвід

З 30.10.04р. по сьогоднійшній день працюю на ПП «БІС» головним бухгалтером. Підприємство займається послугами по проектуванню. В обов’язки входить ведення бухгалтерського обліку, подача звітності в iFin, реєстрація податкових накладних, работа з клієнт банком. Впевнений користувач ПК (MSWord, Exсel, Google таблиці), 1С. Робота на підприємтсві дистанційна.

З 25.11.04р. по 16.06.05р. працювала на підприємстві ТОВ «ДПФ», магазини «Фокстрот» на посаді директора підприємства сумісно з обов’язками головного бухгалтера. Підприємство займається роздрібною і оптовою торгівлею аудіо-відео і побутовою технікою. В обов’язки входило ведення податкового і бухгатерського обліку, ведення відділу кадрів. ПК на рівні впевненого користивача, 1С бухгалтерія версія 7.7, клієнт банк.

З 11.11.03р. по 01.06.04р. працювала в ТОВ «Техноніколь-Дніпро» на посаді головного бухгалтера. Підприємство займається оптовою торгівлею будівельними матеріалами, ЗЕД (імпорт). В обов’язки входило ведення бухгалтерського та податкового обліку, підготовка і подання потакової звітності, фінансове планування бюджету підприємтсва.

З 01.04.03р. по 10.11.03р. працювала головним бухгалтером в ТОВ «Арт-Техніка», магазин «Фокстрот». Підприємство займається роздрібною та оптовою торгівлею аудіо-відео та побутовою технікою. В обов’язки входило ведення податкового та бухгалтерського обліку, подання звітності до податкої, ведення відділу кадрів.

16.11.98р. – 25.03.02р. працювала на ПП «Чіп» на посаді головного бухгалтера. Роздрібна торгівля комп’ютерною технікою, магазин «Ума палата». В обов’язки входило ведення бухгалтерського та податкового обліку, ведення відділу кадрів (створення наказів по кадрам та підприємству, оформлення прийняття та звільнення на роботу працівників, ведення табелю робочого часу)

10.04.98р. – 10.11.98р. ТОВ «НІЛІНА», посада головний, єдиний бухгалтер, роздрібна торгівля.

08.05.97р. – 10.04.98р. ТОВ НВІКФ «Санбім Груп Інтернешнл ЛТД», головний, єдиний бухгалтер.

05.11.95р. – 08.05.97р. робота в ПВКФ «Єлєна» - роздрібна торгівля продуктами харчування та АЗС, головним, єдиним бухгалтером. В обов’язки входило ведення бухгалтерського обліку, подання податкової, фінансової та статистичної звітності.
Освіта
1992р. – 1994р. навчання в Дніпропетровському технологічному технікумі за спеціальністю «бухгалтерський облік та аудит». Присвоєна кваліфікація (по диплому) – бухгалтер.
В 2002р. закінчила Дніпропетровський державний технічний університет залізничного транспорту за спеціальністю «облік та аудит».

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: