Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 февраля 2023 PRO

Катерина

Социальный педагог

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Социальный педагог

с 09.2013 по 01.2023 (9 лет 4 месяца)
Криворізький ліцей (Образование, наука)

Образование

Криворізький педагогічний університет

Соціальна робота, Кривий Ріг
Высшее, с 2017 по 2020 (3 года)

Стаж роботи соціальним педагогом 15 років 3 місяці. Кваліфікаційна категорія "спеціаліст вищої категорії" (присвоєно 22.03.2021 року).

Дополнительное образование и сертификаты

Криворізький педагогічний університет, вчитель української мови та літератури

1995-2001

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертификат

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Opera Email Google Chrome Веб-браузери Safari Gmail Google Цифрова грамотність UKR.NET Дія Самоаналіз та самоконтроль. Легка адаптація до різних умов. Відп

Знание языков

Украинский — продвинутый

Дополнительная информация

Як соціальний педагог здійснюю соціально-педагогічний супровід дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими освітніми потребами, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей з метою попередження безпритульності, бездоглядності та випадків усіх форм домашнього насильства над дітьми; участь у виховній роботі з питань профілактики появи негативних форм поведінки у неповнолітніх, пропаганди здорового способу життя; допомагаю виявленню творчих нахилів, розкриттю здібностей дітей, сприяю участі учнів у суспільно-корисній, волонтерській діяльності; провожу просвітницьку роботу з батьками або особами, що їх замінюють; є посередником між школою, сім’єю, державними установами, громадськістю по захисту прав дітей; беру участь в організації їх взаємодії з метою створення умов для нормального розвитку дітей.
Маю сертифікати та є тренером за програмами: "Діти і війна: навчання технік зцілення" (02.10.2022), "Базова психологічна допомога в умовах війни" (08.06.2022), "Психосоціальна підтримка внутрішньо переміщеним особам та громадам, що їх приймають"(12.10.2017), "Конфлікт як соціальне явище: основи медіації", "Підвищення психосоціальної стійкості до стресів у дітей"(15.03.2016), "ВІЛ/СНІД на робочих містах". Пройшла курси з основ першої домедичної допомоги педагогічних працівників закладів освіти (04.08.2022). Маю друковані статті в педагогічній інтернет- пресі з профілактичної та соціальної тематики: інтернет-сайт metodportal.сom, сайт "На Урок", сайт "Всеосвіта". Маю виступи в міських та обласних семінарах у форматі відеоконференцій ZOOM, Google Meet для фахівців психологічної служби.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: