Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 июня 2023

Максим

Таргетолог

Возраст:
26 лет
Город проживания:
Другие страны
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес, Instagram и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Таргетолог

с 11.2022 по наст. время (1 год 6 месяцев)
Фрілансер, Інші країни (Маркетинг, реклама, PR)

Я спеціалізуюся в налаштуванні таргетованної реклами в соціальних мережах Instagram/Facebook. В мої обов'язки входить створення та реалізація стратегії просування через таргетовану рекламу, створення рекламних оголошень ( креативи, тексти, офери), тестування рекламних компаній, виявлення робочих з'язок, та їх оптимізація із подальшим мастштабуванням. Щотижнева, щомісячна звітність. За 4 місяці роботи в таргеті працював із психологом та виробництвом неонових вивісок. Мій підхід полягає у тому, що я не просто технічно налаштовую таргетовану рекламу, а підходжу до цього процесу з маркетинговим підходом. Це створення воронки продажу, прописання декомпозиції, розробк продуктової лінійки, упакування посадкової сторінки, зручний і зрозумілий формат звітності, який дозволяє постійно бачити результативність рекламних компаній.

Образование

Харківський національний унівеситет Повітряних Сил імені І.Кожедуба

ППО СВ, Харків
Неоконченное высшее, с 2018 по 2021 (3 года)

Навчався на офіцера ЗСУ, з відмінними показниками у навчанні і можливістю закрити його на червоний диплом. Але змінив свої пріорітети і відмовився від подальшого проходження служби на посадах офіцерського складу. Але саме цей етап мого життя сформував у мене дисципліну ча чітке виконання поставлених завдань, що значно допомагає робити кращі результати своїм клієнтам.

Знания и навыки

MS Excel Canva Figma Відеомонтаж Кайдзен планування

Знание языков

  • Немецкий — начинающий
  • Украинский — продвинутый
  • Русский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: