Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Борис

Снабженец

Возраст:
40 лет
Город:
Кременчуг

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Харін Борис Євгенійович

Дата народження: 26 липня 1984 р.
Сімейний стан: одружений, дружина – Харіна Марина Анатоліївна, 1987 року народження, працює головним спеціалістом у відділі Держгеокадастру у Полтавській області; син – Харін Єгор Борисович, 2016 року народження.
Попереднє місце роботи, посада: ПрАТ “Кременчуцький завод дорожніх машин” м. Кременчук, менеджер з постачання відділу забезпечення та комплектації. Досвід роботи 14 років (2009-2023рр.)
В обов'язки входить: Забезпечення підприємства необхідними для його виробничої діяльності матеріальними ресурсами (лакофарбовою, хімічною, теплоізоляційною продукцією, ущільнювальними матеріалами, нафтопродуктами, гумотехнічними виробами, ливарними матеріалами, спиртом, фенопластом, футеруванням барабанів, технічними газами та будівельними матеріалами) використання з метою скорочення виробничих витрат та отримання максимального прибутку. Оформлення договорів із постачальниками, підготовка документів на претензію до постачальників, у разі порушення ними договірних зобов'язань, погоджувати з постачальниками зміни умов укладених договорів. Здійснювати контроль за виконанням постачальниками договірних зобов'язань. Перевіряти кількість, якість продукції, що ввозиться, здійснювати контроль обґрунтованості заявки цехів (корпусів) у потребі матеріалів та комплектуючих, контролювати залишки на складах підприємства. Ведення оперативного облік руху матеріальних ресурсів, наявності невикористаних виробничих запасів. Участь у розробці нормативів потреби та виробничих (складських) запасів матеріальних ресурсів. Участь у розробці та впровадженні заходів щодо підвищення економічної ефективності використання матеріальних ресурсів, зниження витрат на їх транспортування та зберігання, використання вторинних ресурсів та відходів виробництва, удосконалення системи контролю витрат, виявлення та реалізації надлишкової сировини, матеріалів. Вживати дієвих заходів щодо усунення від псування, запобігати розкраданню матеріальних ресурсів та комплектуючих. Участь в інвентаризації матеріальних цінностей, перевірці та ревізіях складів. Вище перелічені процеси виконуються з допомогою Microsoft Word, Microsoft Excel, IT-Підприємство. Неодноразово виконував обов'язки начальника бюро відділу забезпечення та комплектації за його відсутності.
У 2020р. рішенням правління АТ та профспілкового комітету за високі виробничі показники було занесено на Дошку пошани підприємства.
Освіта:
1993 - 2002рр. - навчання у школі №1 м. Кременчук.
2003-2008рр. – Кременчуцький інститут Дніпропетровського університету економіки та права, економічний факультет, спеціальність – економіка підприємств (денна форма навчання).
2015-2017рр. – школа іноземних мов «Лінгва», курси англійської мови.
Особисті якості: Вміння працювати в команді, організаторські здібності, креативність, комунікабельність, працездатність, старанність, цілеспрямованість та стресостійкість. Веду активний, здоровий спосіб життя, займаюся спортом.
Хочу знайти найкраще застосування своїх знань, здобути цікаву, стабільну роботу, здобути перспективу кар'єрного зростання. Здатний самостійно приймати рішення, вміло та відповідально виконую отримані завдання. Здатний навчатися у процесі роботи.

тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: