Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024

Дар'я

Рерайтер, копірайтер, журналіст

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
18 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Львівський національний університет ім. Івана Франка

Журналістика, Львів
Неоконченное высшее, с 2023 по 2027 (4 года)

Знания и навыки

Креативність Швидкий набір тексту Літературний переклад Постинг контенту Активність Журналістика Редагування текстів Робота в команді

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

З 26 січня по 8 лютого 2023 року проходила навчально-ознайомчу практику на базі медіа-хабу «Твоємісто TV», м. Львів. За час практики виконувала обов’язки редактора: займалася написанням новин, виконувала завдання редакції, збирала коментарі для новини та готувала матеріали для її випуску.
Всі публікації обговорювала з керівником практики, завдяки чому краще зрозуміла особливості журналістської діяльності.
За час практики підготувала 17 матеріалів/новин, 6 з яких публікувались на сайті редакції:
1)https://tvoemisto.tv/news/u_lvovi_uspishno_prooperuvaly_pyatyrichnogo_syna_ukrainskogo_zahysnyka_159808.html - "У ЛЬВОВІ УСПІШНО ПРООПЕРУВАЛИ П’ЯТИРІЧНОГО СИНА УКРАЇНСЬКОГО ЗАХИСНИКА"
2)https://tvoemisto.tv/news/terminova_dopomoga_dlya_nashyh_viyskovyh_yak_i_de_doluchytysya_159773.html - "ТЕРМІНОВА ДОПОМОГА ДЛЯ НАШИХ ВІЙСЬКОВИХ. ЯК І ДЕ ДОЛУЧИТИСЯ"
3)https://tvoemisto.tv/news/lvivski_doslidnyky_znayshly_dekalog_oun_na_rozbudovah_boykivskoi_haty_159820.html - "В БОЙКІВСЬКІЙ ХАТІ НА ЛЬВІВЩИНІ ЗНАЙШЛИ ДЕКАЛОГ ОУН"
4)https://tvoemisto.tv/news/yaki_spetsialisty_zaraz_potribni_ukrainskiy_armii_perelik_vakansiy_u_zsu_159690.html - "ЯКІ СПЕЦІАЛІСТИ ПОТРІБНІ УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ ЗАРАЗ. ПЕРЕЛІК ВАКАНСІЙ У ЗСУ"
5)https://tvoemisto.tv/news/shcho_u_lvovi_roblyat_z_yalynkamy_pislya_pererobky_159699.html - "ЩО У ЛЬВОВІ РОБЛЯТЬ З ЯЛИНКАМИ ПІСЛЯ ПЕРЕРОБКИ"
6)https://tvoemisto.tv/news/lvivyan_poperedzhayut_pro_gustyy_tuman_ta_ozheledytsyu_159776.html - "ЛЬВІВ'ЯН ПОПЕРЕДЖАЮТЬ ПРО ГУСТИЙ ТУМАН ТА ОЖЕЛЕДИЦЮ"

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: