Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 мая 2024 PRO

Вячеслав

Java-розробник

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
19 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

IT-спеціаліст

с 01.2022 по 12.2022 (11 месяцев)
Arcy Elektro, Нідерланди (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Стажування від коледжу проходило в компанії, яка займалася трьома видами бізнесу: інфраструктурою комунікацій і кабелів, будівництвом та продажем матеріалів. В цій компанії я працював стажером протягом 5 місяців, виконуючи багато завдань. Я створив три вебсайти, які замінили їхні попередні сайти, заміняв проектного менеджера, просував сайти в Instagram, Facebook і на торговельному майданчику в Нідерландах, а також надавав невелику допомогу, як налаштування принтерів і роутерів при неполадках. Після завершення стажування компанії дуже сподобалась моя робота, і мене взяли на посаду для нагляду за новими стажерами. Я керував новими стажерами, вказував, що їм потрібно робити, і допомагав з тим, що у них не виходило. Однак через великий обсяг роботи в університеті, я змушений був закінчити роботу.

ІТ-спеціаліст

с 01.2021 по 08.2021 (7 месяцев)
ITUM SOLUTIONS, Нідерланди (IT)

Стажування від коледжу, яке тривало пів року, не мало конкретного роду діяльності. Як стажер, допомагав у всьому: написання коду на JavaScript, прив'язка коду до бази даних SQL, налаштування роутера для повноцінної роботи для клієнта. Пройшов курси Microsoft Azure та Microsoft Office, налаштування сервера через термінал для клієнта.

Образование

Університет прикладних наук у Гаазі (Нідерланди)

Software Engineer (інженер-програміст), Нідерланди
Неоконченное высшее, с 2022 по 2027 (5 лет)

Станом на травень 2023 року переходжу на другий курс, вивчаю Java, ООП, SOLID. Працюю над трьома груповими проєктами та двома індивідуальними проєктами. Перші пів року була база з усіх предметів, таких як розробка програмного забезпечення, інформаційна безпека, IoT, мережевий інжиніринг, бізнес ІТ. У проєктах займаю лідерську позицію, а саме Scrum-майстра, який слідкує за термінами, мотивує і підтримує темп, а також пояснює роботу Scrum.

Технічний коледж

Інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ), Нідерланди
Среднее специальное, с 2020 по 2023 (3 года)

Закінчив цей коледж за 2 роки замість 3 через те, що на першому курсі мав найвищий бал, і мені скоротили навчання, що зробило його значно складнішим через необхідність за кілька місяців вивчити річну теорію.

Вивчав: service-level agreement, Cisco Packet Tracer, Windows Server, технічна підтримка, мережева інфраструктура, безпека, створення вебсайтів, WordPress, Python (основи), робота з Linux. Також мав рік стажування, що було обов'язковим згідно з законом Міністерства освіти для отримання диплома.

Знания и навыки

Комунікабельність Адміністрування Windows Server LAN Active Directory Git SQL MySQL Java Знання принципів ООП Service Desk IntelliJ IDEA UML Scrum WordPress Лідерство Аналітичне мислення SOLID Principles

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Украинский — продвинутый
  • Русский — свободно
  • Нидерландский — свободно

Похожие кандидаты

Java Developer
Киев

Java-розробник
Киев

Руководитель, программист Java, DB2
Киев

Junior Java Developer
Киев, Львов , еще 2 города

Java developer
Киев, Белая Церковь

Trainee/Junior Java Developer
Киев, Удаленно

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: