Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 февраля 2024 PRO

Наталя

Робітник з дошкільного виховання, продавець-консультант

Возраст:
47 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Продавець-консультант

с 02.2022 по 02.2023 (1 год)
Вега Україна, ТД, ТОВ, Мелітополь (Роздрібна торгівля)

Надавання допомоги відвідувачам торгового залу при виборі продукції. Консультування покупців по асортименту товарів, розміщених до продажу в торговому залі, за їх характеристиками та особливостями.
Виконання роботи по розміщенню товару на встановлених місцях. Додаткове консультування покупців за характеристиками, пріоритетами продукту. Підготовка товарів до продажу: розпакування, складання, перевірка експлуатаційних властивостей, комплектування. Контролювання наявності цінників, вірність їх розміщення, відповідність інформації: найменування товару, його ціни, ваги та інших характеристик. Проводення розміщення цінників після прийому і розміщення товару, підготовка звітності та передання товарознавцу або директору про зміни цін. Контролювання терміну реалізації товарів.

Вихователь

с 03.2007 по 02.2022 (14 лет 11 месяцев)
ДНЗ № 29 комбінованого типу "Золотий півник", Мелітополь (Освіта, наука)

Плануння, організовання, проведення освітнього процесу відповідно до Базового компоненту дошкільної освіти України (Державного стандарту дошкільної освіти України), програми розвитку дитини від народження до шести років (Положення про заклад дошкільної освіти, Положення про організацію фізичного виховання і масового спорту в дошкільних, загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладах України, Статуту закладу дошкільної освіти, річного плану роботи закладу дошкільної освіти), забезпечення реалізації державної політики в галузі освіти. Проведення освітньої роботи в групі відповідно до програми, вікових та індивідуальних особливостей дітей; разом з іншим вихователем групи складає перспективний та календарний план роботи згідно діючих вимог та річного плану роботи ЗДО; ведення необхідної ділової документації в групі відповідно до номенклатури справ.

Бухгалтер з субсидії

с 04.1998 по 09.2005 (7 лет 5 месяцев)
Будівельне управління КЕЧ Одеського регіону, Одеська область, Іванівський р-он (Фінанси, банки, страхування)

Нарахування та оформлення субсидій, громадська діяльність, Перерахунок раніше призначених субсидій, видання повідомлення про термін їхньої дії та розмір виплат.Надання правової допомоги підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності у підготовці документів для призначення субсидій, а також сприяння громадянам у отриманні необхідних для цього документів. В встановлений термін розглядання звернень громадян з питань, що належать до компетенції відділу та вживання відповідних заходів, проводення роз'яснювальної роботи серед населення з питань надання субсидії.
Проводення інвентаризації особових справ та особових рахунків осіб, які отримують субсидію у встановленому законодавством порядку.

Образование

Одеське педагогічне училище

Дошкільне виховання, Одеса
Неоконченное высшее, с 1992 по 1996 (4 года)

Знания и навыки

Користувач ПК

Знание языков

Украинский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: