Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 мая 2024

Нікіта

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
29 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Киев, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф кухар

с 06.2023 по наст. время (11 месяцев)
Atelier 19, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 09.2022 по 06.2023 (9 месяцев)
Jela, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Jela то любов.
Один із найкращих ресторанів Одеси.
Працює повністю на дровʼяній печі, має свій неперевершений концепт, вчить людей по іншому сприймати продукт і відкриває нові смаки.

Су-шеф

с 02.2021 по 02.2022 (1 год)
Alaca, Dubai (Готельно-ресторанний бізнес)

Отримав посаду су шефа, в хорошому ресторані, розвивався, навчався, спілкувався і знайомився з новими людьми. Поїхав за новим інтернаціональним досвідом.

Су-шеф

с 06.2017 по 09.2018 (1 год 3 месяца)
Noodleman, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Найкраще місце, де я коли-небудь працював.
Я працював су шефом, разом із шеф-кухарем Томом Кетлі з Лондона.
Абсолютно нова та цікава для мене кухня, з класичними тайськими продуктами та
класним шефом, я там багато чого навчився, і не тільки щодо кухні, це
відносини між людьми на роботі, робота в сімʼї
Так само після закриття проекту, продовжив працювати з Томом в Одесі.

Кухар, су шеф, шеф кухар

с 08.2015 по 12.2020 (5 лет 4 месяца)
Roastery by Odessa, restaurant Zebra, Hotel boutique La Gioconda, Dvіr 12, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Починав свою кар'єру з кухаря, потім працював старшим зміни, су-шефом та шеф-кухарем у ресторанах Одеси.

Образование

Харьковская национальная академия городского хозяйства

Отельно ресторанный менеджмент, Харків
Среднее специальное, с 2013 по 2016 (3 года)

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Поставлю піцу будь-якого стилю у вашому ресторані або піцерії, пропрацюю тісто так само різного характеру. Допомога у створенні меню, опрацювання меню, дегустація. Створення Неаполітансько ферментованого тіста на заквасці Biga або Poolish і більше, робота з Дров'яною піччю, Електро (подова) піччю,Майстер класи, виїзні навчання.

Командна робота
Вміння працювати під тиском
Комунікація
Високий рівень оперативної пам'яті
Знання харчової хімії
Знання продуктів харчування
Управління
Гарантія якості
Чудове знання рецептів, та способів приготування
Європейська, Середземноморська,Італійська, Східна, Мексиканська, Азійська (Тайська) кухня
Емоційно витривалий
Пунктуальність, педантичність
Вміння перемикатися з одного виду діяльності на ще одне
Прагнення до професійної
досконалості

Похожие кандидаты

Бренд-шеф
Киев

Кухар, су-шеф
28000 грн, Киев, Черкассы

Шеф-кухар
40000 грн, Киев

Шеф-повар
Киев, Днепр , еще 5 городов

Шеф-кухар (розробка меню)
Киев

Шеф-кухар
Киев, Днепр, Харьков

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: