Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2023 Файл

Богдан

Су-шеф

Возраст:
41 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Шкрабій Богдан Васильович

39 років 29.11.1982 р. н.
Київ вул. Радунська 32
Розлучений, маю 2-х дітей
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Су-шеф, Шеф-кухар

Досвід роботи

Кухар в сім’ї ( власниця з. к. Grand Admiral Resort&SPA) м. Київ Печерський р-н.
Період роботи: квітень 2022 — жовтень 2022
Обов’язки:
- Складання та приготування меню для дорослих та дітей
- Закупка продуктів харчування.
Назва компанії: з. к. Grand Admiral Resort&SPA м. Ірпінь
Посада: Су-шеф
Період роботи: листопад 2013 — 24 лютого 2022
Обов’язки:
- Керівництво персоналом кухні понад 40-ка співробітниками
- Підбір та навчання персоналу
- Контроль приготування та відпуск страв належної якості
- Організація та контроль роботи виробництва
- Контроль відповідності роботи кухні всім санітарно-епідеміологічним нормам
- Спілкування з гостями
- Розробка меню і внесення нових позицій в нього
- Складання заявки на необхідні продовольчі товари
- Щомісячне проведення інвентаризації
- Та інше)
Назва компанії: р-н Сад м. Київ центр вул. Банкова 2а
Посада: Су-шеф
Період роботи: липень 2013 — вересень 2013
Обов’язки:
- Керівництво персоналом кухні понад 14-ма співробітниками
- Складання заявки на необхідні продовольчі товари
- Контроль приготування та відпуск страв належної якості
- Організація та контроль роботи виробництва
- Контроль відповідності роботи кухні всім санітарно-епідеміологічним нормам
Назва компанії: р-н Bazaar brasserire м. Київ центр
Посада: Су-шеф
Період роботи: вересень 2011 — червень 2013
Обов’язки:
- Керівництво персоналом кухні понад 25-ти співробітниками
- Підбір та навчання персоналу
- Контроль приготування та відпуск страв належної якості
- Організація та контроль роботи виробництва
- Контроль відповідності роботи кухні всім санітарно-епідеміологічним нормам
- Розробка меню і внесення нових позицій в нього
- Складання заявки на необхідні продовольчі товари.
Назва компанії: р. к. Арена-entertainment м. Київ центр
Посада: Кухар гарячого цеху, старший зміни
Період роботи: грудень 2004 — квітень 2011
Обов’язки:
- приготування необхідних страв
- правильне зберігання продуктів з урахуванням норм товарного сусідства
- красиве оформлення страв для подачі
- контроль термінів придатності продуктів
- підтримання чистоти на своєму робочому місці
Назва компанії: р-н Червона калина м. Київ
Посада: Кухар м’ясного цеху, мангальщик, кухар гарячого цеху
Період роботи: липень 2003 — листопад 2004
Обов’язки:
- приготування необхідних страв
- правильне зберігання продуктів з урахуванням норм товарного сусідства
- красиве оформлення страв для подачі
- контроль термінів придатності продуктів
- підтримання чистоти на своєму робочому місці

Освіта

Навчальний заклад: КНТЕУ м. Київ
Ступінь: Магістр (заочна ф/н)
Назва спеціальності: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
Період навчання: 2003 — 2009
Навчальний заклад: ВПУ №1 м. Київ
Назва спеціальності: Кухар 5-го розряду
Період навчання: 1998 — 2001

Додаткова інформація

Водійські права категорії В, маю своє авто
Закордонний паспорт, та громадянина України
Володію українською, російською, трохи англійською
Комп’ютерні програми World, Exсel

01.03.2023р.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: