Богдан
Су-шеф
- Возраст:
- 41 год
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9440601
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Шкрабій Богдан Васильович
39 років 29.11.1982 р. н.
Київ вул. Радунська 32
Розлучений, маю 2-х дітей
[
[
Су-шеф, Шеф-кухар
Досвід роботи
Кухар в сім’ї ( власниця з. к. Grand Admiral Resort&SPA) м. Київ Печерський р-н.
Період роботи: квітень 2022 — жовтень 2022
Обов’язки:
- Складання та приготування меню для дорослих та дітей
- Закупка продуктів харчування.
Назва компанії: з. к. Grand Admiral Resort&SPA м. Ірпінь
Посада: Су-шеф
Період роботи: листопад 2013 — 24 лютого 2022
Обов’язки:
- Керівництво персоналом кухні понад 40-ка співробітниками
- Підбір та навчання персоналу
- Контроль приготування та відпуск страв належної якості
- Організація та контроль роботи виробництва
- Контроль відповідності роботи кухні всім санітарно-епідеміологічним нормам
- Спілкування з гостями
- Розробка меню і внесення нових позицій в нього
- Складання заявки на необхідні продовольчі товари
- Щомісячне проведення інвентаризації
- Та інше)
Назва компанії: р-н Сад м. Київ центр вул. Банкова 2а
Посада: Су-шеф
Період роботи: липень 2013 — вересень 2013
Обов’язки:
- Керівництво персоналом кухні понад 14-ма співробітниками
- Складання заявки на необхідні продовольчі товари
- Контроль приготування та відпуск страв належної якості
- Організація та контроль роботи виробництва
- Контроль відповідності роботи кухні всім санітарно-епідеміологічним нормам
Назва компанії: р-н Bazaar brasserire м. Київ центр
Посада: Су-шеф
Період роботи: вересень 2011 — червень 2013
Обов’язки:
- Керівництво персоналом кухні понад 25-ти співробітниками
- Підбір та навчання персоналу
- Контроль приготування та відпуск страв належної якості
- Організація та контроль роботи виробництва
- Контроль відповідності роботи кухні всім санітарно-епідеміологічним нормам
- Розробка меню і внесення нових позицій в нього
- Складання заявки на необхідні продовольчі товари.
Назва компанії: р. к. Арена-entertainment м. Київ центр
Посада: Кухар гарячого цеху, старший зміни
Період роботи: грудень 2004 — квітень 2011
Обов’язки:
- приготування необхідних страв
- правильне зберігання продуктів з урахуванням норм товарного сусідства
- красиве оформлення страв для подачі
- контроль термінів придатності продуктів
- підтримання чистоти на своєму робочому місці
Назва компанії: р-н Червона калина м. Київ
Посада: Кухар м’ясного цеху, мангальщик, кухар гарячого цеху
Період роботи: липень 2003 — листопад 2004
Обов’язки:
- приготування необхідних страв
- правильне зберігання продуктів з урахуванням норм товарного сусідства
- красиве оформлення страв для подачі
- контроль термінів придатності продуктів
- підтримання чистоти на своєму робочому місці
Освіта
Навчальний заклад: КНТЕУ м. Київ
Ступінь: Магістр (заочна ф/н)
Назва спеціальності: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
Період навчання: 2003 — 2009
Навчальний заклад: ВПУ №1 м. Київ
Назва спеціальності: Кухар 5-го розряду
Період навчання: 1998 — 2001
Додаткова інформація
Водійські права категорії В, маю своє авто
Закордонний паспорт, та громадянина України
Володію українською, російською, трохи англійською
Комп’ютерні програми World, Exсel
01.03.2023р.
Похожие кандидаты
Су-шеф
Киев
Шеф-кухар
50000 грн, Киев
Помічник кухаря (кафе, ресторан), прибиральнииця в офіс, санітарка в приватну клініку
14000 грн, Киев
Повар веганской кухни
15000 грн, Киев, Удаленно
Су-шеф
Киев
Помощник на кухню
Киев