Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 марта 2023 Файл

Анна

Спеціаліст з права

Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Здолбунов, Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Владімірова Анна Олександрівна

Мета пошуку роботи: особистий розвиток, стабільність, дохід.

Особисті дані: дата народження – 30.03.1982 р, місце проживання – м. Здолбунів, вул.. Нова, 22, Рівненська обл., сімейний стан – одружена.
Освіта:
2006 р закінчила навчання у Київському університеті права при НАНУ за спеціальністю: Правознавство. Диплом з відзнакою за освітньо-кваліфікаційним рівнем – спеціаліст.

Досвід роботи:
23.11.2015 по даний час головний державний виконавець Здолбунівського районного відділу державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Основні обов’язки: виконання рішень судів та інших органів, представництво інтересів відділу в судах, органах внутрішніх справ та місцевого самоврядування.
06.09.2010 – 10.08.2015 р. юрист в Олександрійській школі-інтернаті для дітей сиріт, та дітей позбавлених батьківського піклування. Основні обов’язки: представництво інтересів школи (оформлення правовстановлюючих документів, отримання довідок, дозволів та ін. оскарження рішень контролюючих органів) та її вихованців в установах та організаціях усіх форм власності (оформлення спадщини, пенсії, аліментів) та судах (цивільні та кримінальні справи), повний супровід та організація проведення конкурсних торгів (тендерів).
01.11.2008 – 05.09.2010 юрисконсульт в ФГ «Ліра» . Основні обов’язки: представництво інтересів ФГ «Ліра» в підприємствах, установах, організаціях та судах, договірна робота, претензійна робота, участь у створенні, реорганізації юридичної особи, реєстрація змін до установчих документів, діловодство в тому числі кадрове, підбір персоналу і т.п.
01.03.2008 – 26.08.2008 (за сумісництвом) юрисконсульт в ТОВ «Г-Б». Основні обов’язки: представництво інтересів ТОВ «Г-Б»в підприємствах, установах, організаціях, договірна робота, претензійна робота, участь у створенні, реорганізації юридичної особи, реєстрація змін до установчих документів, діловодство і т.п. Причина звільнення – скорочення штату працівників.
21.01.2008 – 01.11.2008 юрисконсульт в ПАФ «Брошукова». Основні обов’язки: представництво інтересів ПАФ «Брошукова» в підприємствах, установах, організаціях, договірна робота, претензійна робота, участь у створенні, реорганізації юридичної особи, реєстрація змін до установчих документів, організація процесу виготовлення державних актів на землю орендодавців, діловодство в тому числі кадрове, підбір персоналу і т.п. Звільнена з посади юрисконсульта ПАФ «Брошукова» за згодою двох сторін.
01.03.2006 – 01.04.2007 – фізична особа підприємець. Вид діяльності: надання юридичних послуг.
17.01.2006 – 31.12..2006 – юрист в Центрі юридичної допомоги сільському населенню, створеного в рамках Проекту підтримки приватизації землі в Україні організованого Компанією «Кемонікс Інтернешнл Інк» (США) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку. Спеціалізація установи: безкоштовне виготовлення державних актів на право власності на земельні ділянки в місцевостях, що постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофи. Основні обов’язки: надання безкоштовних консультацій з питань земельного законодавства жителям сільської місцевості, проведення виїздних семінарів з метою роз’яснення норм чинного земельного, цивільного законодавства України; юридичний супровід у суді спорів, що виникають у сфері земельних відносин (зокрема, спорів що стосуються володіння, користування, розпорядження земельними частками (паями); діловодство. Причина звільнення: закінчення строку дії контракту.
Рівень володіння мовами: українська – вільний, російська – вільний, англійська – початковий рівень.
Додаткові знання, навики: Вільно володію ПК (офісний пакет).
Особисті риси: відповідальність, пунктуальність, аналітичне мислення, енергійність, комунікабельність, прагнення до самовдосконалення, вміння швидко і якісно виконувати поставленні завдання, порядність, присутнє почуття гумору.
Контактний телефон – [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна пошта: anna- vladimirova @ukr.net

__________ /Владімірова А.О./

Похожие кандидаты

Юрисконсульт
Ровно, Удаленно

Помічник нотаріуса, юрисконсульта
Ровно, Киев, Сарны

Юрисконсульт
Ровно

Юрист
25000 грн, Ровно, Лиман

Юрист, юрисконсульт
20000 грн, Ровно

Юрист
Ровно, Удаленно

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: