Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 октября 2018

Людмила

Технолог мясной, рыбной продукции

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Касіан Людмила Іванівна

Персональна інформація

Контактні дані:

Домашня адреса: м. Київ, вул. Бакинська 37 г
Моб. тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел.пошта:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Особиста інформація:
Число, місяць, рік народження: 19 вересеня 1984 р.
Місце народження: м.Черкаси
Сімейний стан: одружена
Громадянство: громадянка України


Претендую на посаду головного технолога, технолога м’ясо-молочної ,рибної або іншої харчової галузі,менеджер контролю якості м*ясних та ковбасних виробів., технолог-консультант-менеджер з продажу продуктів тваринного походження.



ОСНОВНА ТА ДОПОМІЖНА ОСВІТА

2002-2007 рр.Національний університет харчових технологій,
Факультет технології м’ясо-молочних виробництв (денна форма навчання)
Спеціальність: спеціаліст з технології зберігання, консервування та переробки м’яса.



Професійна діяльність



06.2007-05.2010

ТОВ»Агрофірма Столична»
Начальник ковбасного цеху-технолог(2007-2008),технолог виробництва(2008-2010).
Функціональні обов’язки:
контроль якості сировини та виробленої продукції;
планування та організація робочого процесу;
планування потреб в сировині та допоміжних матеріалах;
розробка і впровадження нових видів продукції;
розробка всіх видів ковбасних виробів та продуктів із мяса, мясних,мясо-рослинних та овочевих консервів, паштетів;
коректування і розроблення технологічних карт та рецептур, їх калькуляція;
встановлення норм, контроль їх на виробництві та аналіз їх відхилень ;
робота з технологічною та виробничою документацією (ТУ та ТІ,ДСТУ,Ветеринарні свідоцтва, сертифікати якості, сертифікати відповідності, гігієнічні висновки,дослідження на ГМО,миючі та дез.розчини і т.п ).


2011рік травень -ТОВ"Троїцька артіль"-Головний технолог.

2011листопад-2012-ТОВ"НЬю рекон -Україна"-головний технолог.
Функціональні обов’язки:
запуск та старт підприємства з нуля, отримання відповідних документів та норм;
розробка,затвердження,впровадження та дослід асортименту;
підбір персоналу, та відповідного обладнання згідно асортименту;
контроль якості сировини та виробленої продукції;
планування та організація робочого процесу;
планування потреб в сировині та допоміжних матеріалах;
коректування і розроблення технологічних карт та рецептур,їх калькуляція;
встановлення норм, контроль їх на виробництві та аналіз їх відхилень;
робота з технологічною та виробничою документацією (ТУ та ТІ,ДСТУ,Ветеринарні свідоцтва, сертифікати якості, сертифікати відповідності, гігієнічні висновки.
2013-ТОВ"Агрофірма Столична"-технолог консервного відділення.
Додатково: березень 2012- травень 2013-проектні роботи та консультації мясопереробного напрямку;тепличне господарство,сільське господарство.
2013-2016-декретна відпустка.
2017 рік-сільське господарство,менеджер з продажу м'ясної сировини,консультації з м’ясо переробного напрямку ,технологічні проектні роботи .Консультаціі запуску підприємства з старту ,технологічні розрахунки ,оглядовий проект ,технологічні рецептури ,калькуляція ,підбір асортименту ,персоналу та обладнання згідно норм HACCP та ін.
2017- 2018 р-технолог рибних виробів ТОВ "ЕКО ".
Функціональні обов’язки:
розробка,затвердження,впровадження та дослід асортименту;
контроль якості сировини та виробленої продукції;
Розробка та впровадження процесів соління та гарячого копчення риби;
коректування і розроблення технологічних карт та рецептур,їх калькуляція;
встановлення норм, контроль їх на виробництві та аналіз їх відхилень;
робота з технологічною та виробничою документацією (ТУ та ТІ,ДСТУ,сертифікати якості, сертифікати відповідності, гігієнічні висновки.
2018рік -консультації з м`ясо-переробного напрямку.
Особисті якості:
Комунікабельна в професійному та особистому спілкуванні, мобільна, відповідальна, дисциплінована, наполеглива, маю організаторські здібності, бажання та здатність до навчання.

Додаткові відомості:
Знання мов: українська, російська – вільно, англійська – базовий рівень.
Володіння комп’ютером: робота з пакетами офіс XP (Word, Excel) 1 c

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: