Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 апреля 2023 PRO

Олена

Вчитель-логопед

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Асистент вчителя в інклюзивному класі

с 09.2021 по наст. время (2 года 9 месяцев)
Ліцей (Освіта, наука)

Вихователь

с 08.2019 по 08.2021 (2 года)
ДНЗ, Житомир (Освіта, наука)

Образование

НПУ імені Михайла Драгоманова

Факультет спеціальної та інклюзивної освіти, спеціальність "Логопедія", Київ
Высшее, с 2020 по 2022 (2 года)

Житомирський державний університет імені Івана Франка

Філологічний факультет, спеціальність "Українська мова і література та соціальна педагогіка", Житомир
Высшее, с 2002 по 2007 (5 лет)

Дополнительная информация

З дитинства мріяла стати вчителем, але в педагогіку прийшла через 12 років після закінчення університету імені Івана Франка в місті Житомир. Вихователь - це мій перший досвід на педагогічній ниві і це початок мого професійного росту. Садочок мене надихав, я хотіла йти на роботу і поверталася з гарним настроєм додому. Шалений потік та переплітання енергій з маленькими вихованцями та батьками постійно тримали мене у піднесеному настрої, а успіхи діток ростили мені крила за спиною. За короткий дворічний досвід роботи в дитячому садочку мені на п'яти почала наступати думка, що мало знань, це і потягло за собою вступ до Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова. Наразі працюю в школі з дітками з особливими потребами. Моє хобі це- логопедія. Я продовжую вивчати, занурюватися та надихатися логопедією, шукаю та пробую себе в різних напрямках корекційної логопедичної роботи. Володію методиками корекційного навчання для дітей з ООП, постановкою та автоматизацією звуків. розвитком зв'язного мовлення. Беру постійну участь в роботі шкільної команди психолого-педагогічного супроводу, займаюся розробкою та упорядкуванням індивідуальної програми розвитку та її реалізацією.
Я люблю діток, люблю спостерігати, як з учнів виростають творчі, великодушні люди, які мають всі передумови стати успішними. Тішуся з того, що в них вкладена частинка моєї праці та мого серця.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: