- PRO
Ольга
Технолог харчової промисловості, завідувач виробництва їдальні, 25 000 грн
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 42 года
- Город:
- Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9484090/
Опыт работы
Завідувач виробництва їдальні
с 09.2019 по наст. время
(5 лет 11 месяцев)
Медичний реабілітаційний центр "Одеський", Одеса (Державні організації)
1. Складання технологічних карток страв , удосконалення технології приготування, корегування меню введенням карт по сезонах.
2. Підготовка технічної документації для проведення тендерних
закупівель (на продукти харчування).
3. Забезпечення раціональної організації технологічного процесу.
4. Контроль за правильністю експлуатації технологічного
устаткування, виробничого інвентарю, ваговимірювальних приладів.
4. Організація обліку та контроль складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність.
5. Контроль за додержанням технології приготування страв, нормами використання сировини та напівфабрикатів.
6. Забезпечення вхідного, оперативного та вихідного контролю якості продукції.
7. Розрахунок річної потреби продуктів харчування
Завідувач господарством
с 11.2017 по 10.2018
(11 месяцев)
дитячий садок №175, Одеса (Освіта, наука)
Здійснювала керівництво роботою з господарського обслуговування підприємства. Оформлювала необхідну звітню документацію, складську документацію . Приймала участь в складанні та оформленні меню.
Помічник технолога, комірник, машиніст загортальних машин
с 09.2004 по 10.2016
(12 лет 1 месяц)
ЗАО "Одесакондитер", Одеса (Харчова промисловість)
Досягнення:
отримання практичних знань та навичок з технології виробництва та специфіки кондитерських виробів;
Відмінні комунікаційні навички;
Організаторські здібності, високий рівень самоорганізації та відповідальності.
Обов'язки:
Забезпечувала дотримання технології виробництва;
Здійснювала контроль із забезпечення якісного виготовлення продукції
Образование
Одеська національна академія харчових технологій (ОНАХТ)
Технологія хліба, кондитерських , макаронних виробів та харчових концентратів, Одеса
Высшее, с 2003 по 2004 (1 год)
Одеський технічний коледж
Технологія хліба, кондитерських , макаронних виробів та харчових концентратів, Одеса
Неоконченное высшее, с 1998 по 2003 (5 лет)
Диплом молодшого спеціаліста - з відзнакою;
Диплом бакалавра - з відзнакою;
Дополнительное образование и сертификаты
Курси користувача ПК
1 місяць
Знания и навыки
- Пользователь ПК
- Користувач ПК
- Контроль якості продукції
- Складання технологічних карт
- Підготовка тендерної документації
- Ведення документації
- Знання правил зберігання продуктів
- Контроль залишків
- Знання технології виробництва продуктів харчування
Знание языков
- Украинский — продвинутый
- Английский — средний
Похожие кандидаты
-
Завідувач виробництвом
50000 грн, Одесса, Винница , еще 5 городов -
Керівник транспортного відділу
Одесса, Днепр , еще 5 городов -
Главный инженер
Одесса -
Заведующий производством
Одесса, Киев, Львов -
Технолог харчової промисловості
Одесса, Днепр , еще 4 города