Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Анатолій

Керуючий баром, бар-менеджер, старший бармен

Вид занятости:
полная
Возраст:
25 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Киев, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бар-менеджер

с 06.2024 по наст. время (1 год 2 месяца)
Ресторан Шепіт, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

🔹 Організував ефективну роботу бару, збільшивши прибутковість
🔹 Впровадив систему контролю витрат, що зменшила списання продуктів
🔹 Розробив ексклюзивну коктейльну карту, яка підвищила середній чек
🔹 Проводив навчання персоналу, підвищивши їхню кваліфікацію та командний дух
🔹 Займався розробкою дизайну барних станцій та ергономіки зон бару
🔹 Навчав нових співробітників технікам міксології та обслуговування
🔹 Контролював запаси, замовлення алкоголю та барних інгредієнтів

Бар-менеджер

с 06.2022 по 05.2024 (1 год 11 месяцев)
Ресторація Боїмів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

🔹 Відповідав за приготування авторських коктейлів
🔹 Навчав нових співробітників технікам міксології та обслуговування
🔹 Контролював запаси, замовлення алкоголю та барних інгредієнтів
🔹 Проводив навчання персоналу для підвищення їхньої кваліфікацію
🔹 Відповідав за створення та контроль винної карти
🔹 Працював із постачальниками для отримання кращих умов співпраці
🔹 Впровадив нові стандарти обслуговування, що підвищило рівень задоволеності гостей
🔹 Розробив та впровадив систему лояльності для постійних клієнтів
🔹 Здійснював аналіз відгуків гостей та впроваджував покращення
🔹 Впровадив нові стандарти обслуговування, що підвищило рівень задоволеності гостей.
🔹 Розробив та впровадив систему лояльності для постійних клієнтів
🔹 Здійснював аналіз відгуків гостей та впроваджував покращення

Бар-менеджер

с 12.2021 по 05.2022 (5 месяцев)
Ресторан Моцарт І Селера, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

🔹 Організовував тематичні вечори та заходи для залучення нових клієнтів.
🔹 Розробив маркетингові кампанії для просування бару в соцмережах.
🔹 Організував ефективну роботу бару
🔹 Контролював запаси, замовлення алкоголю та барних інгредієнтів
🔹 Розробив ексклюзивну коктейльну карту

Образование

НУЛП

Графічний дизайн та архітектура, Львів
Высшее, с 2017 по 2021 (4 года)

Знания и навыки

  • Відповідальність
  • Стресостійкість
  • Креативність

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

📜 Додаткові курси та сертифікації:
✔ Барменська школа West Bartender School
✔ Сертифікат з міксології West Bartender School
✔ Лідерство в сфері HoReCa (Тренінг)

🏆 Досягнення:
4🏅 Фіналіст MargaritaChallange @cointreau
7🏅 Фіналіст Swizzle Cup @angosturahouse
4🏅 Фіналіст Make It Sustainably @koskenkorva

💪 Особисті якості:
🔹 Лідерські навички та вміння працювати в команді
🔹 Відповідальність та стресостійкість
🔹 Креативний підхід до створення концепцій бару

🍹Бар-менеджер “Ресторан Шепіт” відкриття нового закладу з нуля:
🔹 проектування бару та барної станції
🔹 створення коктельної карти, підбір алкоголю відповідно до концепції закладу та вимог замовника
🔹 робота з постачальниками алкоголю для отримання кращих умов співпраці
🔹 пошук персоналу
🔹навчання персоналу

🍸 Надаю послуги консалтингу в ресторанній сфері

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: