Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 марта 2024 Файл

Афанасій

Ассистент стоматолога

Возраст:
20 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

13.09.2003 дата народження, звати Афанасій
Здобуваю вищу освіту у ОМІМГУ(3 курс)
Працював у клініці «Whitedent» ≈6 місяців, стоматологічної поліклініки №1 місяць(проходив практику у 2022 році), «МК стоматологія» 2 місяця. і останне місто праці – «profident junior» 5 місяців
Працював з терапевтом(дорослим, пару раз був на ендо, Але не дуже розбираюсь у розмірах файлів, пломби), дітячий терпевт(усі маніпуляції з нервом, видаленням, реставрації, установка дитячих коронок), та хірургом(багато знань в цієї галузі, ставили імпланти, видалення любої складності, сінус ліфтінг, Але останній раз працював больш ніж пыв Роки тому ), з ортодонтом не працював, але завжди є бажання вчитися новому. Займався стерилізаціей робочого місця, стерелізування інструментів, готував робоче місце до лікування, працював у 4 руки, подавав лікарю інструменти та потрібні ліки. Робив прицільний знімок, панораму та КТ, замішував суміш(цемент, віск для отискив). Також работав в седаціі(N2O), і 1 раз в медикаментозному сні, 3 години.
Контактний номер телефону [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: