Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 мая 2023 Файл

Наталя

Юрисконсульт

Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕГЕТА НАТАЛЯ
Посада юрисконсульт
повна зайнятість, неповна зайнятість
м. Харків
тел., viber [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи:
09/2022 – 03/2023
Провідний юрисконсульт відділу договірної та претензійної роботи, уповноважений з антикорупційної діяльності в Харківській регіональній державний лабораторії Держпродспоживслужби.
До посадових обов’язків входило: аналіз умов договорів с постачальниками та клієнтами, в тому числі на відповідність вимогами бюджетного законодавства, розробка проектів договорів та участь у переговорах під час їх укладення, аналіз розпорядчої та кадрової документації на відповідність вимогам законодавства, моніторинг змін в законодавстві, підготовка правових висновків з питань, шо виникають в поточній діяльності установи, організація поточної роботи з комунальними службами міста, моніторинг платежів, позовна робота (трудові спори), робота з оформлення прав на об’єкти нерухомості. Роз’яснювальна робота з питань запобігання корупції, надання консультацій, лекції, оформлення документації уповноваженого з антикорупційної діяльності.

10/2010 – 03/2022
Юрисконсульт в Консалтинговій фірмі «Єдність» ТОВ
До посадових обов’язків входила розробка проектів договорів з господарської діяльності, надання правових висновків та консультації підприємств з господарської діяльності та податків, моніторинг змін в законодавстві, аналіз господарських та правових ризиків при укладенні та виконанні договорів, претензійна робота, підготовка тендерних пропозицій, реєстрація юридичних осіб, підготовка статутних документів, супроводження нотаріальних дій зі зміни власників та інш., реєстрація об’єктів нерухомості, складення проектів кадрових документів та надання консультацій. Складення процесуальних документів для представництва інтересів клієнта в судах адвокатом, представництво в суді по малозначних спорах, робота з виконавчою службою.

03/2009 – 06/2010
Юрисконсульт в ДП «Восток-Агромаш» філії ТОВ «фірма Восток»
До посадових обов’язків входила робота підготовки статутних документів та реєстрації юридичних осіб, оформлення документів та об’єкти нерухомості та земельні ділянки. Робота з органами державної влади та місцевого самоврядування з питань виділення та оформлення земельних ділянок.

01/2008 -10/2008
Юрисконсульт в ТОВ «Агротоп»
До посадових обов’язків входила робота з населенням з питань укладення договорів оренди земельних ділянок, реєстрація договорів в територіальних органах ДЗК, підготовка процесуальних документів з питань визнання права власності на земельні ділянки, робота із землевпорядними організаціями.

08/1994 – 09/2007
Інженер відділу капітального будівництва Харківського поштамту УДППЗ «Укрпошта».
До посадових обов’язків входило укладення та контроль договорів оренди, суборенди та експлуатації приміщень, контроль платежів, оформлення технічної документації на об’єкти нерухомості, реєстрація права власності/оперативного управління на об’єкти нерухомості, в тому числі на житло, взаємодія з органами місцевого самоврядування, погодження проектів реконструкції приміщень, оформлення надання службового та відомчого житла, гуртожитків. Керівництво персоналом гуртожитків.

Освіта
1994 рік: закінчила Харківський інженерно – будівельний інститут за спеціальністю промислове та цивільне будівництво, здобула кваліфікацію спеціаліст інженер –будівельник.
2008 рік: закінчила Харківський національний університет внутрішніх справ за спеціалізацією «юрист для роботи в органах влади та місцевого самоврядування» здобула кваліфікацію юрист.

Додаткові дані:
Наявний досвід роботи з даними державних реєстрів та інших відкритих баз даних, досвід керівництва невеликим колективом. Можлива дистанційна робота.

Похожие кандидаты

Юрисконсульт
Харьков

Юрист
Харьков

Головний юрисконсульт, експерт з правових питань
Харьков, Киев

Юрист
20000 грн, Харьков

Юрисконсульт
Харьков

Юрист
28000 грн, Харьков

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: