Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Олександр

Менеджер з продажу

Возраст:
42 года
Город проживания:
Вышгород
Готов работать:
Вышгород, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

ПІБ: Кучма Олександр Володимирович
Дата народження:29.07.1982
Сімейний стан:одружений, є дитина
Тел:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета:
Працювати із задоволенням в стабільній компанії, яка розвивається, для досягнення спільного успіху з перспективою власного розвитку та кар’єрного росту.

Освіта:
1999-2006 - Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут». Факультет Електроенерготехніки і автоматики. Спеціальність: електричні станції. Кваліфікація: інженер-електрик.

Досвід роботи:

Серпень 2018 по теперішній час – ТОВ «Торговий Дім «Енергокомплект Україна».
Посада – менеджер (управитель) зі збуту.
Функціональні обов’язки: забезпечення виконання планових показників по підприємству, оптимізація і вдосконалення поточних бізнес-процесів підприємства, оптимізація витрат, організація ефективної роботи представництва; пошук, залучення та супроводження клієнтів; підготовка комерційних пропозицій; участь в тендерах і підготовка тендерної документації; підготовка та участь у виставках; укладання договорів; контроль оплат і виробництва; відстеження замовлень; підготовка документів для митниці на імпортну продукцію; планування транспорту; прийом товару/присутність на відвантаженнях; ведення документообігу.

Листопад 2017 - серпень 2018 – ТОВ «Торговий Дім «Енергокомплект Україна».
Посада – директор.
Функціональні обов’язки: керівництво представництвом, забезпечення виконання планових показників по підприємству, оптимізація і вдосконалення поточних бізнес-процесів підприємства, бюджетування і оптимізація витрат, організація ефективної роботи представництва.

Червень 2016 - листопад 2017 – ТОВ «Торговий Дім «Енергокомплект Україна», українське представництво заводу з виробництва кабельно-провідникової продукції ТОВ «Виробниче Об’єднання «Енергокомплект» (Республіка Білорусь, м Вітебськ).
Посада – менеджер зі збуту.
Функціональні обов’язки: пошук, залучення та супроводження клієнтів; підготовка комерційних пропозицій; участь в тендерах і підготовка тендерної документації; укладання договорів; контроль оплат і виробництва; відстеження замовлень; інформування покупців про готовність вантажу; підготовка документів для митниці на продукцію з Білорусі; планування транспорту; прийом товару / присутність на відвантаженнях; ведення документообігу пов'язаного з відвантаженнями.

Липень 2015 - травень 2016 – ТОВ «ТД Гараж Плюс», інтернет-магазин garazh.com.ua, продаж автомобільних гуми та дисків, акумуляторів, автозапчастин і т. д.
Посада – менеджер зі збуту.
Функціональні обов’язки: відповіді на запити по телефону і електронну пошту; супровід клієнтів; підготовка комерційних пропозицій, укладання договорів; контроль оплат; пошук і відвантаження продукції; розширення асортименту.

Червень 2011 - липень 2015 – ТОВ «Інтеркабель Київ», виробництво і реалізація кабельно-провідникової продукції.
Посада – менеджер відділу збуту.
Функціональні обов’язки: пошук і супровід клієнтів; підготовка комерційних пропозицій; просування торгової марки в регіонах, укладання договорів; робота з імпортними постачальниками; контроль оплат, виробництва, виходу і відвантаження продукції, облік складських залишків.

Травень 2009 - серпень 2010 – ЗАТ «Центросталь-Домсталь», виробництво і реалізація покрівельних, фасадних матеріалів і модульних споруд.
Посада – менеджер з постачання і логістики.
Функціональні обов’язки: закупівля всіх матеріальних ресурсів, необхідних для виробничої діяльності підприємства; моніторинг цін, з метою вибору оптимального постачальника; участь в узгодженні і укладанні договорів поставки, підготовка претензій до постачальника, у разі порушення ним договірних зобов'язань; контроль над станом запасів матеріалів і комплектуючих, оперативне регулювання виробничих запасів на підприємстві. Організація і контроль виконання заявок співробітників з перевезення вантажів, пошук постачальників транспортних послуг, організація і контроль виконання робіт з централізованого перевезення вантажів; складання обліку витрат, пов'язаних з перевезеннями.

Жовтень 2008 - травень 2009 – ТОВ «Блу Чіп», організація різноманітних заходів (конференції, презентації, семінари, тренінги, ділові поїздки, виставки тощо).
Посада – менеджер відділу забезпечення.
Функціональні обов’язки: забезпечення, підготовка та проведення заходів. Контролювання роботи підрядників, своєчасності і якості наданих послуг.

Жовтень 2006 - жовтень 2008 – ТОВ «Сєвкабель-Україна».
Посада – спеціаліст/керівник відділу логістики, помічник комерційного директора по забезпеченню.
Функціональні обов’язки: планування і управління автотранспортними перевезеннями; підготовка документів для переміщення вантажу; розподіл маршрутів руху між водіями; контроль своєчасності доставки вантажів; робота з перевізниками; організація раціонального використання транспортних засобів; ведення переговорів з постачальниками; моніторинг цін, з метою вибору оптимального постачальника, забезпечення філій продукцією, контроль і аналіз складських залишків.

Грудень 2005 - вересень 2006 – ТОВ «Сєвкабель-Україна», торгівля кабельно-провідниковою і електротехнічною продукцією.
Посада – менеджер відділу продажу.
Функціональні обов’язки: пошук і супровід клієнтів, підготовка комерційних пропозицій, просування торгової марки в регіонах, укладання договорів, контроль оплат, ведення первинної бухгалтерії.

Вересень 2003 - червень 2004 – Вишгородська спеціалізована школа «Сузір’я» (Вишгородська середня школа №3).
Посада – вчитель інформатики (5-11 класи).

Додаткові відомості:

ПК: Досвідчений користувач (Microsoft Office, 1С-Підприємство та багато ін. прикладних програм).
Посвідчення водія: кат. В, С.
Мови: українська, російська – впевнене володіння; німецька, англійська – базові знання.

Особисті якості:
Організованість, відповідальність, уважність, вміння працювати на результат, стресостійкість, старанність, порядність, комунікабельність, здатність швидко навчатися, працювати, як в колективі, так і самостійно.

Захоплення:
Різноманітний спорт, туризм, полювання, рибалка, фото, музика.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: