Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2023 Файл

Ірина

Фахівець з операційної підтримки каналів продажу

Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
ПІП Калакутіна Ірина Федорівна
Дата народження: 6 грудня 1978року
Сімейний стан: Заміжня
Наявність дітей: Дочка,20 років
Місце проживання: м. Київ, вул. Закревського 85
Контактні телефони:  [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-MAIL: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта:
● 2005-2011р.р. Київський Славістичний Університет,
Інститут економіки та управління, повна вища освіта за спеціальністю
„ Фінанси ” кваліфікація спеціаліста з фінансів
● 1995-1996р.р. Вище Професійне Училище №45,
спеціалізація „ Продавець ”, касир ІІ категорії;
Стаж роботи:
● з 27.04.2018 р. – 28.02.2022р. ТОВ „Екзеста” – фінансовий відділ, помічник бухгалтера
(користувач 1С, MS Exel, вміння працювати з великими обсягами інформаціі, відкриття рахунків в банківських установах, здійснення банківських операцій в системі клієнт-банк, робота з банківськими документами укр.банків, випуск карт, міжрахункові/міжбанківські перекази, робота з міжнародними платіжними системами, підготовка регулярноі звітності та інше.
● з 05.04.2016р. – 05.02.2018р. провідний економіст відділ карткового бізнесу ПАТ „Банк Восток” обслуговування фізичних та юридичних осіб.
● з 15.01.2014р. – 01.09.2015р.ПАТ „Кредобанк” – головний спеціаліст відділу операційно – касового обслуговування (консультування клієнтів про переваги банківських продуктів, відкриття рахунків в нац. та інших валютах для фізичних та юридичних осіб, страхування фізичних осіб,перекази у валюті за кордон (SWIFT) з поточних рахунків фізичних осіб, приватнi перекази (WesternUnion, UniStream, MonеуGram та інші перекази),карткові продути для фізичних осіб та зарплатні проекти для юридичних осіб, виїзд до клієнтів на організацію, корпоративні картки, підтримка та ведення клієнта після відкриття продукту, депозити для фіз. та юр. осіб, приймання валютних іменних чеків, кросс– продажі банківських продуктів, та інше;
● 2011р – 12.2013р ПАТ „УніКредит Банк” – фахівець з продажів банківських продуктів на відділенні (залучення та консультування клієнтів про переваги банківських продуктів,формування пакету документів для відкриття кредитних продуктів, страхування фізичних осіб,відкриття рахунків в нац. та інших валютах для фізичних та юридичних осіб,перекази у валюті за кордон (SWIFT) з поточних рахунків фізичних та юридичних осіб,карткові продути для фізичних осіб та зарплатні проекти для юридичних осіб,корпоративні картки,підтримка та ведення клієнта після відкриття продукту,депозити для юр. та фіз.осіб,кросс– продажі банківських продуктів, та інше;
● 2010р.-2011р. ФАБ „Пiвденний ”– економіст відділення ( обслуговування фізичних осіб, юридичних осіб, оформлення та обслуговування приватних пластикових карток, приватнi перекази (WesternUnion, UniStream, MonеуGram), депозити фізичних осіб, відкриття поточних рахунків фізичним особам в національній та іноземній валюті, формування пакету документів для відкриття поточних рахунків юридичним особам,відкриття соціальних рахунків,прийом платежiв від населення,та інше)
● 2008р.- 2010р.КРУ ТОВ „Укрпромбанк ” – економіст відділення (обслуговування фізичних осіб, оформлення та обслуговування приватних пласт. карток, депозити фізичних осіб, перекази фіз.осіб..
● 2007-2008р.КРУ ТОВ Укрпромбанк„ – завідувач каси відділення;
● 2005 -2006р. АКІБ „УкрСиббанк ”- касир відділення ( обмін валют, прийом комунальних платежів, платежі фізичних осіб,та інше) ;
Володіння мовами: українська, англійська – (середній рівень знань)
Ділові якості: вміння працювати в команді та з клієнтами, пунктуальна, відповідальна, цілеспрямована, стремління підвищувати свій професійний рівень знань у сфері діяльності. Впевнений користувач (Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet,Outlooc, система „Клієнт–Банк”, банківська програма ОДБ Б2 ,СardMake,знання нормативної бази НБУ,знання 1С.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: