Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 марта 2024 PRO

Сабіна

Хореограф, тренер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
20 лет
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Викладач для діток та тренер для дорослих

с 09.2023 по 03.2024 (6 месяцев)
«Elementarno.lab.if», Івано-Франківськ (Краса, фітнес, спорт)

Проводжу заняття для дошкільнят. Ми вивчаємо конструювання, дослідницьку лабораторію та корисні механізми. Також працюю з дорослими. Проводжу стретчинг та фітнес тренування. Працюю офлайн/онлайн.

Спортивний інструктор

с 05.2023 по 08.2023 (3 месяца)
Готель «Ведмежа гора» м. Яремче, Яремче (Краса, фітнес, спорт)

Отримала нові знання. Покращила свої навички в роботі з дорослими та дітьми. Проводила групові та індивідуальні заняття зі стретчінгу,плавання,акваеробіки та фітнесу. Приємний досвід та незабутні враження!

Образование

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

Хореографія, Івано-Франківськ
Неоконченное высшее, с 2021 по 2025 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Альянс. Курс « Інструктор тренажерного залу.Персональний тренер у тренажерному залі»

2023

Знания и навыки

Ведення переговорів Функціональні тренування Робота в команді Стретчинг Кардіотренування Zumba Складання раціону харчування Стресостійкість Лідерство Контроль запасів Привітність Активність Харизматичність Організаторські здібності Творчий підхід Танці Акторська майстерність Робота з дітьми Енергійність

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Відношуся до людей,які обожнюють спорт та все,що з ним пов'язано. Активний спосіб відпочинку - про мене. Завжди рада навчитися новим навичкам. Вважаю,що людина в будь-якому віці повинна розвиватися. Раніше викладала сучасну хореографію для дітей та дорослих. У 2023 році, я закінчила курси персонального тренера в тренажерному залі.З літа працюю спортивним інструментом в готелі «Ведмежа гора» м. Яремче. Також ще проводжу індивідуальні заняття зі стретчинг та фітнес в тренажерному залі «Торнадо» та в студії «Elementarno.lab.if» .На період навчання шукаю роботу в м. Івано - Франківськ.Готова всебічно розвиватися. Легко знаходжу спільну мову з людьми та дітьми.Буду рада цікавим пропозиціям!

Другие резюме этого кандидата


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: