Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 марта 2024 Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/9609515

Викладач економіки

Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Забашта Євген Юрійович
(Eugeniy Zabashta Yurievich)
дата народження: 31.07.1993р.
місто: Київ
моб. телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:
У лютому 2016 року, з червоним дипломом магістра, закінчив Академію муніципального управління (державна форма власності, IV рівень акредитації).
З 2017 по 2020 роки навчався в аспірантурі в Київському національному університеті технологій та дизайну.
Захистив дисертацію доктора філософії за спеціальністю 076 - підприємництво, торгівля та біржова діяльність (19 листопада 2020 року) на тему «Формування механізму розвитку інноваційного підприємництва».
Досвід роботи:
2021-2022 рр. - 1 рік роботи у Таврійському національному університеті на посаді старшого викладача.
З грудня 2022 року по теперішній час працюю в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на посаді асистента кафедри екологічного менеджменту та підприємництва. Загальний стаж роботи 3 роки.
Забашта Є.Ю. опублікував 24 наукових і навчально-методичних праць. З них 23 наукового та 1 навчально-методичного характеру (Методичні рекомендації для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт для студентів спеціальності 051 «Економіка»). Опублікував 12 наукових статей, у т.ч. 2 статті у наукових виданнях, які входять до наукометричної бази даних Scopus та Web of Science. Є співавтором монографії «Науково-методичні засади формування збалансованої стратегії інноваційного розвитку підприємства».
Додаткова інформація:
- уміння працювати з базовими програмами MS Office (Access, Excel, Power Point, Word, WordPad), у т.ч. переустановлення програм Windows, «чистки» вірусів,установки антивірусних програм і т.п.
- вільно володію українською та російською мовами, англійська – розмовний рівень (Intermediate).
Не конфліктний, вмію знаходити спільну мову з студентами. Забашта Є.Ю. володіє англійською мовою на рівні B1. Пройшов стажування на сертифікаційних курсах з англійської мови «Yappi Business English School – B1 lntermediate Business English» (Сертифікат № 810 від 09.06.2021 р.) і «Native English School – B1 lntermediate English» (Сертифікат № 254192787 від 2019 р.), прослухав курс «Бухгалтерський та податковий облік + програма 1С 8.3» (Сертифікат № 00481 від 2016 р.). Пройшов курси підвищення кваліфікації «Міжнародна програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково – педагогічних працівників «Нобелівський курс: нові знання, ідеї, досвід, цінності, компетентності»» в обсязі 180 годин або 6 кредитів ECTS (сертифікат від 3 грудня 2021 р.).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: