Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 апреля 2024 PRO

Максим

Manual QA Engineer

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
19 лет
Город проживания:
Сумы
Готов работать:
Киев, Сумы, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Manual QA Engineer

с 02.2024 по наст. время (3 месяца)
Veido, Дистанційно (IT)

Manual QA Engineer

с 05.2023 по наст. время (1 год)
Teampulse, Дистанційно (IT)

Під час роботи здебільшого з базою даних я зрозумів, що нам бракує злагодженого процесу тестування, ми використовували інтуїтивне тестування без документації, тому я почав вивчати теорію тестування, проходити курси, знайомитися з інструментами тестування та застосовувати все це на практиці. Зараз я беру участь у всьому процесі тестування мобільного додатку: пишу тестову документацію, тестую додаток відповідно до неї, заповнюю баг-репорти в Jira і продовжую вчитися тестуванню.

PostgreSQL Developer

с 03.2023 по наст. время (1 год 2 месяца)
Teampulse, Вся Україна (IT)

Я пройшов стажування на своїй першій роботі і зміг отримати нову посаду. Зараз я працюю над створенням запитів, тригерів та функцій в PostgreSQL на сервісі supabase. Також збираю аналітику по користувачах і ще глибше займаюся тестуванням, освоївши базову теорію і методику тестування. Я отримую дуже важливий досвід, працюючи над цікавим проектом, який щодня масштабується та вдосконалюється

Образование

СумДУ

Економічна кібернетика, «Інженерія програмного забезпечення», Суми
Неоконченное высшее, с 2022 по 2026 (4 года)

Знания и навыки

Налаштування таргетованої реклами Facebook Ads Manager Facebook Pixel Побудова воронки продажу Маркетинг Конкурентний аналіз Аналіз Уміння аналізувати Створення креативів Написання рекламних текстів Ведення звітності

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Пріоритетом для мене є потрапляння в компанію, яка займається розробкою ігор. Захоплююся іграми будь-яких платформ з дитинства та хочу працювати з тим, від чого отримую задоволення. В такій атмосфері я зможу розвиватися, з задоволенням навчатися та завжди бути в гарному настрої.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: