Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 марта 2024 PRO

Поліна

Хореограф для дітей, тренер, викладач

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
22 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вчитель хореографії

с 09.2023 по наст. время (8 месяцев)
BeClever, Київ (Освіта, наука)

Працюю вчителем. Не всі діти обирали ходити на хореографію, адже це для них є шкільним уроком, але наразі маю усі 4 зацікавлених у процесі класи. Всі заняття проходять в ігровій формі. Також граємо в танцювальні ігри в кінці заняття. Готуємо номери до шкільних виступів на різні тематики та у різних стилях.

Хореограф для дітей

с 09.2018 по наст. время (5 лет 8 месяцев)
Студія сучасних танців Dancity, Київ (Освіта, наука)

Створила із танцювальних груп справжні команди, сімʼї. Працюємо як над танцювальними навичками, так і над моральними нормами дітей. Завжди на позитиві та на одній хвилі з дітьми. Заняття з молодшими группами проходить в ігровій формі. Старші групи завжди гарно за мотивовані і працюють на результат, не забуваючи отримувати задоволення від процесу.

Образование

КУБГ

Філологія англійська, Київ
Неоконченное высшее, с 2019 по 2025 (6 лет)

Взяла перерву у здобуванні освіти через пандемію, а пізніше вирішила почекати через війну, аби навчатись якісно. По закінченню отримаю диплом філолога, вчителя анлійської мови та зарубіжної літератури.

Dance studio Dancity

Сучасна хореографія, Київ
Высшее, с 2008 по 2019 (11 лет)

Танцюю скільки себе памʼятаю і всі види сучасної хореографії. Пройшла усю систему «танцювальний світ» та отримала усі необхідні навички для постановок та викладання хореографії.

Знания и навыки

Висока працездатність Хореографія Творчий підхід Креативність Танці Hip-Hop Джаз-фанк Сучасна хореографія

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Почала викладати танці дітям коли сама була ще дитиною. Наразі працюю з групами першого - шостого класу. Був досвід роботи з дошкільнятами та підлітками. Завжди на одній хвилі з учнями. Працюю як з великими групами так і індивідуально. Маю креативний підхід як до групових номерів так і до сольних/дуетів. З дітьми будуємо дружні відносини із взаємною повагою. Створюємо атмосферу у якій дітям комфортно, і вони не просто з радістю йдуть на заняття, а й приводять друзів. Атмосферу родини. Заняття проводяться в ігровій формі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: