Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 ноября 2023 Файл

Світлана

Кухар

Возраст:
52 года
Город проживания:
Ирпень
Готов работать:
Буча, Ирпень, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Машталiр
Свiтлана
СУ-ШЕФ

ДОСВІД РОБОТИ
Су-Шеф
Spa Комплекс Riviera Wellness,Москва
2021 Вересень - Лютий 2022
Контроль за запасами та замовленням продуктів.
Координація роботи кухні: визначення робочого графіка, розподіл
Iрпінь, Київської областi обов'язків між працівниками, контроль за дотриманням рецептів та
технологій приготування страв.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Забезпечення високої якості страв: контроль за якістю продуктів, які
використовуються для приготування страв, контроль за термінами
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
придатності продуктів, контроль за технологією приготування.
Сiмейний Кухар
Травень 2021- Серпень 2021,Москва
Підготовка різноманітних страв для сім'ї або приватного клієнта з урахуванням їхніх
ОСВІТА уподобань, дієт та алергій
Розробка меню на день, тиждень або місяць з урахуванням сезонності та доступності
1986 – 1989рр. - ХАТТ продуктів
Облік і оподаткування Приготування страв з використанням різноманітних технологій та рецептів, включаючи
Спеціалізація – Бухгалтерський облік страви з місцевих традицій та інші національні кухні
Кваліфікація: бухгалтер Дотримання стандартів безпеки та гігієни під час роботи з продуктами та кухонним
устаткуванням
Організація робочого місця та забезпечення належного зберігання продуктів,
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ засобів гігієни та кухонного устаткування
Прибирання кухні після роботи та збереження її в належному порядку та чистоті
Відповідальність Кухар Холодного Цеху-Кондитер
Багатозадачність Ресторан Vertodrom Gorka,Москва
Стресостійкість
Червень 2020 - Жовтень 2020
Підтримання належної температури та свіжості всіх холодних
Командний гравець страв. Підготовка та декорування десертів та солодощів відповідно
до рецепту із використанням різноманітних інгредієнтів.
Організаторські здібності Виробництво та підготовка тіста, кремів, соусів Приготування та
Готова до нових викликів оформлення холодних страв та десертів . Контроль та підтримка,
заготовок.
Кухар Холодного Цеху-Кондитер
Ресторан Podmoskovnyye Vechera, Москва
Д О Д А Т К О В А Серпень 2015 - Червень 2020
Обсулуговування банкетів від 100 до 300 людей.Підготовка і
І Н Ф О Р М А Ц І Я доставка вишуканого харчування на приватні авіа рейси.
Підтримання запасів продуктів та робочих матеріалів на кухні
та їх замовлення при необхідності.
Приготування та оформлення холодних страв та десертів .
21.08.1971 Підготовка та декорування десертів та солодощів відповідно
Одружена до рецепту із використанням різноманітних інгредієнтів
Діти - 2 Виробництво та підготовка тіста, кремів, соусів
Су-Шеф
Ресторан Pinocchio, Москва
Водійске посвідчення Червень 2010 - Серпень 2014
Підтримка високої якості приготування їжі та дотримання стандартів гігієни та безпеки
Категорії;АМ,В1,В харчування
Організація та керування роботою кухонного персоналу, включаючи навчання нових
працівників та надання допомоги у розвитку вмінь та знань всього персоналу
Допомога у плануванні меню, включаючи вибір страв, розробку рецептів та розрахунок
Володіння мовами: вартості
Забезпечення достатнього запасу продуктів та матеріалів на кухні, а також ведення
Українська - вільно обліку витрат на них
Англійська - початківець Контроль якості та приготування гарячих та холодних страв

Російська - вільно Кухар Холодного Цеху-Кондитер
Ресторан Pinocchio, Москва
Червень 2006 -Травень 2010
Зарплатня; 35 000 Підготовка та декорування десертів та солодощів.Відача
та прикрашання холодних страв з точністю та увагою до
деталей
Підтримка територію холодильної станції чистою,
організованою та забезпеченою необхідними
інгредієнтами.
Робота з великим потоком клієнтів .

Похожие кандидаты

Су-шеф
19000 грн, Киев

Кухар
13000 грн, Киев

Кухонный работник (левый берег)
15000 грн, Киев

Повар в детский сад
15000 грн, Киев

Повар, заготовщик
Киев

Шеф-кухар
Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: