Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 мая 2023 Файл

Анна

Юрист

Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна пошта [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Дорожинська Анна Дмитрівна
Відомості про себе
Дата та місце народження 38 років (21.11.1984), м. Вінниця
національність: українка
сімейний стан: незаміжня, маю доньку (12 років)
Мета
Компетенція
Можливість реалізації своїх знань та навичок на посаді головного спеціаліста
Більше 10 років маю навички ведення претензійно-позовної роботи;
Більше 5 років маю досвід з представництва інтересів організації в різних інстанціях; навички складання різних юридичних документів; досвід колективної роботи; досвід досудового вирішення конфліктів;
Впевнене знання цивільного та адміністративного законодавства України;
Маю навички складання юридичних документів (заяви, скарги, запити, претензії, позови, відзиви, апеляції, касації, клопотання, договори, інші документи ).
Освіта

2003 – 2009 Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого м. Харків
Спеціаліст (спеціальність «Правознавство»)
2001 – 2003Вінницький технікум м'ясної та молочної промисловості. Вінниця
Молодший спеціаліст (спеціальність «Правознавство», кваліфікація -юрист, з відзнакою)

Досвід роботи
• 24.01.2023 – Головне управління капітальних вкладень. Головний спеціаліст: виконання завдань щодо організації забезпечення жилими приміщеннями для постійного проживання військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей, осіб, звільнених з військової служби у запас або відставку та фінансування виплат грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення.

• Липень 2022 – Головне управління майна та ресурсів. Головний спеціаліст: виконання завдань щодо організації забезпечення жилими приміщеннями для постійного проживання військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей, осіб, звільнених з військової служби у запас або відставку та фінансування виплат грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення.

• Грудень 2022 – Товариство з обмеженою відповідальністю «ЄВРОТРЕЙД» Юрисконсульт: перевірка договорів робота з договорами, їх обробка, перевірка договорів відповідно до чинного законодавства. Усунення колізій в документах. Складання договорів, робота в діловодстві: виконання судових рішень, надання письмових роз’яснень щодо виконання норм чинного законодавства, робота з архівними даними, вхідною і вихідною кореспонденцією; складання трудових договорів.

• Листопад 2021 - Національний військово-медичний клінічний центр «Головний військовий клінічний госпіталь». Технік з обліку відділу ведення баз даних (медичних інформаційних систем) центру обробки інформації (з організації медичного забезпечення): відпрацьовування письмових висновків чи зауважень до них, візування у порядку згідно з існуючими вимогами. Забезпечення правильного застосування норм законодавства про військовий обов’язок і військову службу, трудового, житлового, пенсійного та іншого законодавства, що стосуються прав і законних інтересів військовослужбовців та працівників.

• Жовтень 2020 - Національний військово-медичний клінічний центр «Головний військовий клінічний госпіталь». Оброблювач інформаційного матеріалу відділу ведення баз даних обліку пацієнтів центру обробки інформації (з організації медичного забезпечення): відпрацьовування письмових висновків чи зауважень до них, візування у порядку згідно з існуючими вимогами. Забезпечення правильного застосування норм законодавства про військовий обов’язок і військову службу, трудового, житлового, пенсійного та іншого законодавства, що стосуються прав і законних інтересів військовослужбовців та працівників.

• Січень 2020 - Північне територіальне юридичне управління. Відповідальний виконавець відділу (представництва у судах загальної юрисдикції) Північного територіального юридичного управління: здійснення належного представництва інтересів Міністерства оборони України в судах та інших юрисдикційних органах України; консультування з правових питань; участь в судових засіданнях в судах загальної юрисдикції судові спори пов’язані зі стягненням заборгованості, пені, неустойки в ході виконання договорів; оскарження дій і рішення державних органів, а також суперечки в області застосування трудових, правовідносин. взаємодія з територіальними органами ДВС щодо своєчасного виконання рішень судів; підготовку проектів наказів та витягів з них; ведення діловодства, в тому числі заведення по кожній судовій справі окремої справи, до якої підшиваються судові матеріали в порядку їх реєстрації зі складеним описом; здійснення отримання, реєстрації, обліку, зберігання та відправки претензійно – позовних матеріалів, матеріалів виконавчих проваджень, а також ведення журналів з цих питань, підготовка та подання за належністю відповідної звітності; забезпечення та дотримання охорони державної таємниці, службової та конфіденційної інформації.

• Липень 2014 — Північний територіальний юридичний відділ Міністерства оборони України.
Юрисконсульт Північного територіального юридичного відділу. Юрисконсульт: перевірка договорів робота з договорами, їх обробка, перевірка договорів відповідно до чинного законодавства. Усунення колізій в документах. Складання договорів, робота в діловодстві: виконання судових рішень, надання письмових роз’яснень щодо виконання норм чинного законодавства, робота з архівними даними, вхідною і вихідною кореспонденцією; складання трудових договорів.
Знання ПК
Microsoft Word, Microsoft Excel, Outlook Express, Google Chrome та ін. на рівні впевненого користувача.
Знання мов
Українська –вільне володіння першого ступеня
англійська – Pre-Intermediate – A2 .
Захоплення
Кулінарія, література. Люблю грати у більярд та боулінг.
Інші відомості
Чесна, пунктуальна, дисциплінована, відповідальна, креативна, енергійна, неконфліктна особа, готова до навчання. Умію працювати з різними типами людей. Маю гарні організаторські здібності.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: