Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 мая 2023 Файл

Сергій

SMM-менеджер

Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Фащук сергій

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта

Економічне та соціальне планування, викладач економіки, маркетинг, магістр | Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана
1990 –1995

Досвід роботи
Креативний директор ХОХМ хмельницький обласний художній музей сучасного мистецтва
10.2020 – 07.2022
Налагодження співпраці з міжнародними проектами на предмет залучення додаткових джерел фінансування, розробка проектів грантів. Впровадження освітніх та популяризаційних проектів. Фандрейзинг для освітніх програм музею.

Маркетинг директор | GETHER GROUP- девелоперська компанія
07.2021 – 09.2021
Репутаційний маркетинг, суббрендінг, фрагментарна корекція брендбуку (місія, візія, позиціонування компанії). Стратегія СММ, редизайн веб-сайту, неймінг, слоган компанії та його ув'язування з підрозділами, etc.

Креативний директор проекту | ХОХМ хмельницький обласний художній музей сучасного мистецтва
02.2020 – 10.2020
Проект «Ребредингова кампанія Хмельницького обласного художнього музею: Час оновлення». Впровадження міжнародного досвіду у розвитку та популяризації музею, підготовка та створення бренд буку, аналіз платформи бренду ХОХМ, розробка критеріїв для ребредингу, проведення стратегічних брейстормінгів та методичних тренінгів для працівників музею, проведення фотозйомок.

Креативний директор | Рекламна агенція повного циклу «7 Сommunications»
11.2016 – 05.2018
Співпраця та комунікація з зарубіжними офісами українських представництв. Креативні концепції для IT та non-IT індустрії: презентації, виставкові стенди, інтеграція в програми лояльності, маркетинговий супровід (Dell, Intel, Lenovo, Motorola, Kingston, Hyper X); агро сектори (BASF, Adama, Syngenta, Аптека Садівника), лонч снеків для Київ Хліб. Мультизадачні рекламні комунікації, управління командою, управління проектами, project management, розробка стратегій просування . Підвищено прибутковість проектів та розширено сферу послуг. Управління та супровід проектів на усіх рівнях.

Еккаунт директор | THE SAME рекламна агенція повного циклу
02.2020 – 09.2020
Менеджер проекту з відкриття та підготовка та координації заходів для ЦУМ Grand Opening, project management

Студент| Інститут підвищення кваліфікації
01.2016 – 09.2016
Міжнародній маркетинг з курсом ділової англійської

Аналітик-маркетолог | The ICON concept store
02.2014 – 10.2015
Кризовий маркетинг, формування підрозділу онлайн сервісів, модернізація сайту онлайн продажів, робота з зарубіжними партнерами, супровід та управління проектами.

Креативний директор | FULL CONTACT (Tabasco group), рекламна агенція
02.2011 – 10.2013
Проектний менеджмент. Розробка BTL активностей для Kyivstar, Discovery channel (TLC channel), MAXUS, ПУМБ, корпоративне видання "Київстар"- "Бізнес Дайджест" (координація дизайну, верстки, контент), комунікація з клієнтами та взаємодія з внутрішньою командою Посилення позицій агентства у роботі з ключовим партнером (Kyivstar).

Аналітик-маркетолог | Soul Spa Club
10.2010 – 05.2011
Ребрединг, оптимізація зон обслуговування, маркетинг програм розвитку бренду на найближчі два роки: Збільшення на 20% притоку первинного клієнта, повне утримання існуючої клієнтської бази. Збільшення за середнім чеком на 15%. Підвищено загальний фон лояльності до бренду.

Креативний директор | ICON
03.2009 – 05.2010
Marlboro Gold Edge Events - Маркетинг по просуванню марки Marlboro Gold Edge. Концепція проведення Gourme festival для Martel. Розробка, візуалізація, виробництво POS та повне створення експо зони для Chivas у розважальному комплексі Dynamo Lux, Інтеграція Nemiroff для концерту Depeche Mode, BTL активності для SOBRANIE. Проектний менеджмент, управління командою, та робота з іноземними підрядниками.

Креативний директор | Pulse (UK)
02.2014 – 10.2015
Неймінг,брендінг та маркетинговий супровід запуску Intercontinental Hotel (в співпраці з UK head office). Розробка та продакшн для HYATT Нотel, «Vision magazine» (повний менеджмент проекту, тісна співпраця з британськім та японським представництвами. Визнане найкращим виданням корпоративної мережі HYATT). Розробка ідеологічного вектору для Baker Tilly (корпоративна айдетика) Юнік Фармасьютікалс ( Деклоран +) Skania (саміт представництв Європи) Райфайзен банк, VAB, Evrasia group (будівельний холдинг). Project reporting advocacy для топ-мененджменту закордонних офісів представництв.

Креативний директор, маркетинг спеціаліст | L’OPTIMUM magazine (France)
10.2005 – 06.2016
Адаптація та менеджмент продукту видавничого дому JALOUIS

Керівник департаменту реклами | SANAHUNT
09.2004 – 11.2005
Цільова взаємодія з іноземними офісами компаній, представлених в магазині, project & human management, супровід усіх активностей для внутрішніх та зовнішніх партнерів.

Головний редактор журналу «ЄВА»| Publishing holding VAVILON
09.2000 – 10.2004
Упавління проектом, бюджетами, командою, цільова взаємодія з зовнішніми та внутрішніми партнерами та підрядниками, коммунікація з посольствами та Синдикатом Моди (France)

Заступник головного редактора журналу «ЄВА», арт директор | Publishing holding VAVILON
05.1997 – 09.2000

Навички
• Впевнений користувач MS Office (Power Point,Word, Excel та ін.)
• Аналітичні навички, робота з даними
• Робота з документами
• Навички швидкого адаптування та вирішення проблем
• Англійська мова –B2 (British Council certificate)
• Українська для держслужбовців: сертифікат - відмінно

Особисті якості
• Стресостійкість та швидка інтеграція в проекти
• Комунікабельність
• Результатоорієнтованість

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: