Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 мая 2023 Файл

Віктор

Юрист

Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Прохоров Віктор Вікторович, народився 21.12.57 р. у Дніпрі,
контакти: 22149 Hamburg, Wiesenredder 5, [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»),
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Претендую на вакантну посаду юриста на телефонну лінію. Маю деякі зв’язки в бізнес колах та НБУ. Зараз на пенсії за віком, є особою з інвалідністю 3 гр.
Кваліфікація:
Отримав профільну освіту в області фінансів та банківської справи у Харківській філії Української академії банківської справи НБУ в 2001 р. за спеціальністю «Банківська справа» (форма навчання-перепідготовка). Стаж роботи за спеціальністю 19 років. Крім того, у 1994 р. закінчив Харківський юридичний інститут за спеціальністю «Правознавство» (форма навчання-заочна), а у 1982 р. - Криворізький гірничорудний інститут за спеціальністю «Автоматизація промислових установок» (форма навчання-денна). Приймав участь в семінарах-тренінгах, в 1987 р. закінчив річні Харківські Вищі курси МВС СРСР.
Досвід роботи:
Останні декілька років працював охоронцем в комунальних підприємствах та комерційних структурах.
12.93 – 04.13 – член ліквідаційної комісії ПАТ «ІНПРОМБАНК» (спеціаліст Управління по роботі з повернення заборгованості), представляв інтереси НБУ в господарських судах та судах загальної юрисдикції, до 2011 року вісім років працював заст. керуючого Дніпропетровською філією АБ «Експрес-Банк». Відповідав за діяльність прибуткових відділів філії, а саме: кредитного, валютного, інкасації, платіжних карткових систем, а після структурної перебудови – з 02.07.07 р. за роботу з корпоративними клієнтами. Був відповідальною особою філії по здійсненню фінансового моніторингу, в тому числі і операцій з цінними паперами (мав кваліфікаційне посвідчення ДКЦПФР). В підпорядкуванні - 256 осіб. Працював також в банківських установах Дніпропетровської області, займаючи наступні посади: начальник управління по роботі з філійною мережею - член Правління АКБ «Південкомбанк», в.о. директора Криворізької філії, начальник управління кредитування АКБ «Південкомбанк», заст. керуючого Петровським відділенням КБ «Приватбанк» (м. Дніпропетровськ), заст. директора Павлоградської філії, начальник служби безпеки та охорони філії КБ «Приватбанк». Займався питаннями формування кредитної політики банку, аналізом фінансового стану позичальника, наданням кредитів, оформленням кредитних справ, моніторингом діючих кредитів, роботою з проблемними кредитами, координацією діяльності філій, бюджетуванням підрозділів, кадровою політикою філійної мережі, аналізом фінансово-господарської діяльності філій, питаннями економічної та фізичної безпеки, розвитку філії, створення ТВБВ та ПОВ, банківського обслуговування, просування банківських продуктів.
03.93 - 12.93 – заст. начальника Державної податкової інспекції по м. Павлоград. Займався питаннями податкових розслідувань, представляв інтереси держави в господарських судах.
04.92 - 03.93 – заст. голови старательської артілі в Амурській області РФ. Займався видобутком, транспортуванням та доведенням (збагаченням) концентрату, що містить золото.
10.82 - 04.92 – служив на керівних та командних посадах в органах внутрішніх справ СРСР та України, в лавах Збройних сил СРСР, працював в народному господарстві.
Коли навчався на денному відділенні інституту, поєднував навчання з роботою за фахом, оволодів кількома робочими професіями. Вільно володію українською мовою, читаю та можу порозумітися німецькою та англійською мовами. Знаю ПК на рівні кваліфікованого користувача (пакет MS-Office, ОДБ Гранд, Скрудж, АБС «Орфей-2011», ІПС «Ліга-Закон» та ін.). Одружений. Маю дві дорослі доньки, які мешкають окремо. Додатково про себе повідомляю: люблю читати фантастику, класичну літературу, слухати бардівську пісню, за можливістю відвідую басейн, в юнацтві виконав норматив КМС із швидкісних видів підводного плавання. Зараз знаходжусь під тимчасовим захистом за кордоном.
Невиконаних фінансових зобов’язань перед банками не маю.

17.09.2018 р. Прохоров В.В.

Похожие кандидаты

Правознавець
20000 грн, Удаленно, Одесса

Помощник юриста
Удаленно

Адвокат, юрист
15500 грн, Удаленно, Винница

Помічник юриста
Удаленно, Ивано-Франковск

Юрист
Удаленно

Юрисконсульт
Удаленно

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: