Сайт поиска работы №1 в Украине
- Файл
Людмила
Технолог
- Возраст:
- 66 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9656633/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Шульга Людмила Олексіївна
Контакти: моб.тел.: [открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
Особисті дані: дата нарождення – 27.06.1958 р
Розлучена, маю дорослого сина
Освіта
Перша вища:
1975 – 1980 рр.
Київський Технологічний Інститут Харчової Промисловості, факультет - Технологія Бродильних та Хлібопекарських виробництв.
Одержала спеціальність - Технолог хлібопекарських, макаронних та кондитерських ви-робництв. П’ятнадцять років пропрацювала інженером виробничого відділу Полтавсь-кого об’єднання хлібопекарської промисловості, чотири роки з яких працювала зав.пе-карні-пекарем за кордоном. В підпорядкуванні об’єднання було 12 хлібозаводів у Пол-тавській області, які виробляли хлібопекарські та кондитерські вироби.
Підвищення кваліфікації:
04-06 1986 р.
Курси керівних працівників при Харьківському Економічному інституті.
Одержала диплом Організатора промислових підприємств.
Друга вища освіта:
1996 – 1997 рр.
Полтавський Кооперативний Інститут, спецфакультет по бухгалтерії та аудиту.
Одержала спеціальність - Менеджер фінансів.
Досвід роботи:
2019-2021 рр. - технолог у компанії з доставки їжі «GudFood»
2018 р - технолог у компанії з доставки їжі «Твоя еда»
2016 р – запуск ресторану грузинської кухні «Сулугуні» в м.Київ – опрацювання страв та створення технологічних карт.
З 01.2015р по 13.09.2015р – технолог ресторану «ВЕЕF М’ясо&Вино» та кафе «7 карт» м.Київ - упорядкування технологічної документації (опрацювання страв та ство-рення технологічних карт).
З 05.2009р по 11.2014р - готель «Інтерконтиненталь» м.Київ – з них запуск готелю (з 05.05 - 09.09) та у подальшому робота у готелі технологом (6 ресторанів, 2 лаунж-бари, великий кондитерський цех), українська, італійська, середземноморська, фран-цузська, японська, індійська, тайская кухні та ін.
Основні обов'язки:
- підготовка технологічної документації до відкриття готелю;
- забезпечення повної технологічної підтримки всіх ресторанів та барів готелю (складання технологічної документації на нові страви, калькуляційних карт, інструкцій, актів контрольних проробок страв та напівфабрикатів, проведення опрацювань нових страв тощо).
Працювала з іноземними шеф-кухарями та шеф-кондитерами, у тому числі з Ектором Хіменесом Браво
з 08.2008 р по 04.2009 р – технолог ресторану «Маріо» м.Київ
з 04.2008 р по 08.2008 р – шеф-кухар у ресторані класу фаст-фуд «Материк» м.Київ
Три роки працювала технологом кондитерського виробництва у системі супер-маркетів «Союз» м.Чернігів
- технологічна підтримка вже працюючих відділів у супермаркетах;
- відкриття нових відділув у супермаркетах по всій Україні (Прилуки, Ніжин, Житомир, Бердичів, Суми тощо).
Три роки викладала у ПТУ, спецдисципліни за спеціальністю «Кухар-кондитер», у м.Чернігів.
З 1980 по 1996 працювала інженером-технологом виробничого відділу Полтав-ського виробничого об'єднання хлібопекарської промисловості, в тому числі 4 роки за кордоном (зав.пекарні-пекар).
Додаткові знання та навички:
Базове знання ПК (Word, Excel, Internet), робота в програмі 1С бухгалтерія 6-а, 7-а, 8-я версії, Матіріалс Контрол, Store House, знання систем НАССР.
Особисті якості:
Пунктуальність, коммунікабельність, цілеспрямованість, відповідальність, легко навча-юсь, здатна чітко поставити завдання та домогтися його виконання.
Інтереси:
Музика, читання, в'язання, кулінарія, квіти, тварини.
Не дивлячись на вік (це лише паспортні дані), сповнена сил, енергії та бажання застосовувати свій багатий досвід (шкода якщо він пропаде).
Дуже дякую за виділений Ваш час та увагу!
Контакти: моб.тел.: [
Особисті дані: дата нарождення – 27.06.1958 р
Розлучена, маю дорослого сина
Освіта
Перша вища:
1975 – 1980 рр.
Київський Технологічний Інститут Харчової Промисловості, факультет - Технологія Бродильних та Хлібопекарських виробництв.
Одержала спеціальність - Технолог хлібопекарських, макаронних та кондитерських ви-робництв. П’ятнадцять років пропрацювала інженером виробничого відділу Полтавсь-кого об’єднання хлібопекарської промисловості, чотири роки з яких працювала зав.пе-карні-пекарем за кордоном. В підпорядкуванні об’єднання було 12 хлібозаводів у Пол-тавській області, які виробляли хлібопекарські та кондитерські вироби.
Підвищення кваліфікації:
04-06 1986 р.
Курси керівних працівників при Харьківському Економічному інституті.
Одержала диплом Організатора промислових підприємств.
Друга вища освіта:
1996 – 1997 рр.
Полтавський Кооперативний Інститут, спецфакультет по бухгалтерії та аудиту.
Одержала спеціальність - Менеджер фінансів.
Досвід роботи:
2019-2021 рр. - технолог у компанії з доставки їжі «GudFood»
2018 р - технолог у компанії з доставки їжі «Твоя еда»
2016 р – запуск ресторану грузинської кухні «Сулугуні» в м.Київ – опрацювання страв та створення технологічних карт.
З 01.2015р по 13.09.2015р – технолог ресторану «ВЕЕF М’ясо&Вино» та кафе «7 карт» м.Київ - упорядкування технологічної документації (опрацювання страв та ство-рення технологічних карт).
З 05.2009р по 11.2014р - готель «Інтерконтиненталь» м.Київ – з них запуск готелю (з 05.05 - 09.09) та у подальшому робота у готелі технологом (6 ресторанів, 2 лаунж-бари, великий кондитерський цех), українська, італійська, середземноморська, фран-цузська, японська, індійська, тайская кухні та ін.
Основні обов'язки:
- підготовка технологічної документації до відкриття готелю;
- забезпечення повної технологічної підтримки всіх ресторанів та барів готелю (складання технологічної документації на нові страви, калькуляційних карт, інструкцій, актів контрольних проробок страв та напівфабрикатів, проведення опрацювань нових страв тощо).
Працювала з іноземними шеф-кухарями та шеф-кондитерами, у тому числі з Ектором Хіменесом Браво
з 08.2008 р по 04.2009 р – технолог ресторану «Маріо» м.Київ
з 04.2008 р по 08.2008 р – шеф-кухар у ресторані класу фаст-фуд «Материк» м.Київ
Три роки працювала технологом кондитерського виробництва у системі супер-маркетів «Союз» м.Чернігів
- технологічна підтримка вже працюючих відділів у супермаркетах;
- відкриття нових відділув у супермаркетах по всій Україні (Прилуки, Ніжин, Житомир, Бердичів, Суми тощо).
Три роки викладала у ПТУ, спецдисципліни за спеціальністю «Кухар-кондитер», у м.Чернігів.
З 1980 по 1996 працювала інженером-технологом виробничого відділу Полтав-ського виробничого об'єднання хлібопекарської промисловості, в тому числі 4 роки за кордоном (зав.пекарні-пекар).
Додаткові знання та навички:
Базове знання ПК (Word, Excel, Internet), робота в програмі 1С бухгалтерія 6-а, 7-а, 8-я версії, Матіріалс Контрол, Store House, знання систем НАССР.
Особисті якості:
Пунктуальність, коммунікабельність, цілеспрямованість, відповідальність, легко навча-юсь, здатна чітко поставити завдання та домогтися його виконання.
Інтереси:
Музика, читання, в'язання, кулінарія, квіти, тварини.
Не дивлячись на вік (це лише паспортні дані), сповнена сил, енергії та бажання застосовувати свій багатий досвід (шкода якщо він пропаде).
Дуже дякую за виділений Ваш час та увагу!
Похожие кандидаты
-
Головний технолог, начальник цеха, виробництваа
42000 грн, Киев, Ужгород, Черновцы -
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Киев, Днепр , еще 8 городов -
Технолог-розробник
Киев -
Начальник виробництва, технолог
Киев -
Технолог
Киев -
Біохімік, біолог, технолог-розробник (косметика)
Киев