Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 июня 2023

Юлія

Аніматор, бариста, касир, продавець, помічник, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
18 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Среднее

Знания и навыки

Чесність Привітність Робота з дітьми Активність Малювання Творчий підхід Енергійність Клієнтоорієнтованість Викладання вокалу Продуктивність Здатність до навчання Самостійність

Дополнительная информация

Привіт !Мене звати Юлія і я шукаю роботу ,я впевнена що я хороший кандидат на будь-яку спеціальність тому що я :ШВИДКО НАЧАЮСЯ ,ВІДПОВІДАЛЬНА ,ІДЕАЛІСТ .
Що на рахунок роботи з дітьми є досвід з дітьми родичів.І взагалі,досить питати чи є досвід ,нікуди не беруть без досвіду от і досвіду немає :(
Я впевнена,врівноважена.Тому якась технічна (і т.д) проблема не стане для мене кінцем всього і я зможу себе зібрати до купи щоб її вирішити /придумати способи вирішення.Я людина дружелюбна ,комунікабельна тому з колективом проблем не має бути .
Закінчила школу ,збираюся вступати .
Взагалі дуже люблю тваринок ,особливо котиків ;) тому було б круто працювати в якомусь притулку або кото-кафе .Дякую за увагу !
Всім добра ☺️

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: