Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 мая 2024 Файл

Rita

Protection officer

Возраст:
41 год
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ПЕРЕЯСЛОВА РИТА

Work experience:
Фахівець проектів із захисту та роботі з громадами INTERSOS (Україна, Схід): 10.2022 - по теперішній час - Управління та нагляд за командою з питань захисту: соціальні працівники, монітори захисту, юристи, аутріч-фасилітатори. - Щотижнева та щомісячна звітність; - Співпраця з усіма відділами, включаючи логістику, фінанси, відділ безпеки; - Участь у технічних робочих групах, пов'язаних з діяльністю у сфері захисту на сході України; - Підготовка робочого плану з бюджетними статтями: діяльність із захисту, розбудова потенціалу, закупівлі для діяльності із захисту; - Організація та проведення ділових зустрічей із зацікавленими сторонами (місцеві органи влади, що мають відношення до діяльності у сфері захисту на півдні України).
Виконання обов'язків Protection Activity Manager з 1 березня 2024 року (тимчасова посада): - Ведення щомісячної звітності; - Організація та проведення тренінгів для персоналу, місцевих органів влади та партнерських організацій; - Підготовка PR-матеріалів для закупівлі товарів ПНД; - Взаємодія з місцевими партнерами; - Організація та проведення онлайн та офлайн бізнес-зустрічей з партнерами; -Організація та проведення вступних тренінгів для партнерів у співпраці із залученими департаментами.

Головний спеціаліст Сєвєродонецький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Вся Україна (Правознавство) з 09.2016 по 11.2022 (6 років 2 місяці) --Надання первинної та вторинної правової допомоги громадянам; - Підготовка документів до суду; - Підготовка запитів для складання документів до суду; - Підготовка звітів; - Знання цивільного та адміністративного законодавства; - Робота з довідково-інформаційною платформою правових консультацій WikiLegalAid; - Підтримка проекту "Волонтер БПД"; - Ведення справ клієнтів з питань надання вторинної правової допомоги; - Взаємодія з іншими партнерськими організаціями.
Вчитель правознавства та історії Золотівської багатопрофільнщї гімназії, Попасна (Освіта, наука) - викладання правознавства, історії України, всесвітньої історії у 9-10 класах. з 08.2015 по 08.2016 (1 рік ) - Підготовка учнів до випускних іспитів; - Робота зі шкільною звітною документацією; - Складання робочих програм та тематичного планування; - Підготовка учасників до шкільних олімпіад та наукових конференцій.
Помічник судді Первомайського міського суду, м. Первомайськ (Правознавство ) з 01.2004 по 03. 2015 (11 років 2 місяці ) -Підбір законодавчих актів та матеріалів судової практики, необхідних для розгляду конкретної судової справи; -Участь у попередній підготовці судових справ до розгляду; -За дорученням судді складання запитів, листів та інших матеріалів, пов'язаних з розглядом конкретної справи, підготовка проектів судових рішень та інших процесуальних документів, ухвалених суддею або під головуванням судді, а також виконавчих документів; -Виготовлення копій судових рішень для надсилання сторонам у справі та іншим особам, які беруть участь у справі; - Внесення достовірних даних (інформації) до автоматизованої системи документообігу суду; - Координація роботи секретаря судового засідання та надання йому методичної та практичної допомоги, у тому числі забезпечення фіксування судового процесу технічними засобами.
Сертифікати та тренінги: 1. PSEA та захист дітей, проведений INTERSOS у 2022 та 2023 роках офлайн. 2. Попередження та реагування на ГЗН, проведений INTERSOS у 2022 та 2023 роках офлайн. 3. Тренінг Товариства Червоного Хреста України з першої допомоги 2023 р. 4.Тренінг з надання першої психологічної допомоги (МОМ) 2023 р. 5. Тренінг з GBV 2024 р. 6. Тренінг щодо інклюзії осіб з інвалідністю (Handicap International) 2024 р. 7. На Українській гуманітарній платформі пройшла навчальні курси "Гуманітарна етика та принципи на практиці", "Координаційні служби та необхідність моніторингу", "Підтримка переміщеного населення в умовах надзвичайних ситуацій", "Гуманітарне реагування в Україні", Гуманітарне реагування в Україні: Використання мінімальних стандартів на практиці 2023. 8. Тренінги за кейс-менеджменту, проведений Intersos 2022-2024 рр. 9. Брала участь у конкурсі історій про кращі спільні проекти (практики співпраці) організацій громадянського суспільства та влади, організованому Ініціативою секторальної підтримки громадянського суспільства України в рамках інформаційної кампанії 2021р. 10. Отримала сертифікат про проходження курсу з медіації 2019р. 11. В рамках проекту "Адвокація, захист та правова допомога ВПО", що реалізується БФ "Право на захист" за підтримки Агентства ООН у справах біженців, взяла участь у тренінгу "Практичні аспекти забезпечення соціальних прав внутрішньо переміщених осіб" 2018р.

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам