Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 мая 2024 PRO

Анна

Технолог харчової промисловості, розробник спецій, 40 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог - розробник

с 09.2010 по 10.2017 (7 лет 1 месяц)
Macros, Київ (Харчова промисловість)

Головний обов`язок - це розробка спецій для м`ясної промисловості. Створення рецептур, готової продукції, дегустація, створення специфікацій.

Образование

НУХТ

Технологія виробництва продуктів оздоровчо-профілактичного призначення., Київ
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет)

2005 – 2010 рр. - НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет технології оздоровчих продуктів, спеціальність - технологія виробництва продуктів оздоровчого та профілактичного призначення.

Знания и навыки

Дисциплінованість Інвентаризація Контроль залишків Знання правил зберігання продуктів Складання калькуляційних карт Розробка нових видів продукції Робота в команді Контроль якості продукції

Знание языков

  • Английский — средний
  • Немецкий — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: