Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 мая 2024 Файл

Юрій

Інженер БПЛА

Возраст:
30 лет
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Рєзнік Юрій Сергійович
Дата народження: 12 лютого 1994 року
Місто: Харків
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:
Рік закінчення:
• 2011 рік - Буринська спеціалізована школа I - III ступенів №1 імені В.М. Кравченка;
• 2015 рік - Харківський національний університет радіоелектроніки, факультет прикладної математики та менеджменту, фахівець з системного аналізу (бакалавр);
• 2017 рік - Харківський національний університет радіоелектроніки, факультет прикладної математики та менеджменту, фахівець з системного аналізу та управління (магістр).
• 2024 рік - Харківський національний університет радіоелектроніки, факультет прикладної математики, фахівець в розробці інформаційних технологій та інформаційних систем, моделюванні процесів і явищ, розробці теоретичних основ математичного та програмного забезпечення обробки інформації, математичного та комп’ютерного моделювання складних технічних, економічних, екологічних та соціальних систем (магістр)

Курси:
2013 рік - курси водія, категорія В.

Досвід роботи:
Support Specialist
жовтень 2013 року - квітень 2014 року
Компанія “TRIOLAN”
Обов'язки:
• Спілкування з клієнтами;
• Допомога у вирішенні технічних проблем.

Ремонт побутової техніки
листопад 2013 року - серпень 2014 року
сервісний центр“ Сільвер”
Обов'язки:

• прийом техніки
• діагностика
• замовлення запчастин
• ремонт техніки
• видача техніки

Кухар-універсал
серпень 2014 року - вересень 2015 року
ТОВ “Глобус Гурме”, ресторан “FClub Lounge Cafe”
Обов'язки:
• Підготовка продуктів;
• Прибирання робочого місця;
• Допомога в приготуванні заготовок (напівфабрикатів);
• Підготовка авторських страв;
• Складання плану меню;
• Дегустація їжі, приготовленої самостійно або іншими кухарями.

Су-шеф
вересень 2015 року - липень 2017 року
ТОВ “Глобус Гурме”, ресторан “FClub Lounge Cafe”
Обов'язки:
• Формування команди;
• Підтримка корпоративної культури;
• Участь в адаптації та навчанні нових співробітників, розвиток і підвищення;
• Кваліфікації існуючих співробітників;
• Управління кухнею і показниками процесу реалізації;
• Активна взаємодія з підрозділами підприємства;
• Забезпечення санітарії та безпечної роботи з продуктами;
• Приготування страв згідно з технологічними картами;
• Дотримання часових стандартів приготування страв;
• Забезпечення контролю показників на всіх ділянках роботи з замовленнями клієнтів (прийом, приготування, збірка, видача);
• Організація ефективного планування та розподілу ресурсів в частині технологічних і операційних процесів для забезпечення безперебійної роботи (продукти, люди, обладнання).

Шеф-кухар
серпень 2017 року - липень 2019 року
ФОП Колодяжний
Обов'язки:
• Управління персоналом
• Розробка меню
• Управління процесом постачання
• Забезпечення якості страв
• Співпраця з іншими командами у ресторані
• Адміністративні завдання: інвентаризація продуктів та обладнання, складання графіка роботи і т.д.

Менеджер будівництва ресторану
липень 2019 року - квітень 2020 року
ТОВ “Траторія”
Обов'язки:
• Організація взаємодії і настройка комунікації між учасниками будівництва;
• Організація будівельних робіт безпосередньо на об'єкті
• Планування та закупівля матеріалів
• Виконання будівельних робіт згідно плану
• Організація взаємодії спеціалізованих субпідрядників

Шеф-кухар
квітень 2020 року – червень 2023 року
ТОВ “Траторія”
Обов'язки:
• Організація та контроль процесів кухні;
• Навчання кухарів, планування і розподіл завдань;
• Контроль за технологією приготування і якістю страв;
• Контроль і підтримка санітарних норм;
• Контроль якості вхідної продукції відповідно до стандартів компанії;
• Розробка нових страв.
червень 2023-дотепер
ФОП Кравченко
WPF KRAWA
Організація та проведення змагань по пауерліфтингу;
Збірка локацій проведення;
Адміністрування заходу;

Володіння мовами:
• Російська;
• Українська.
• Англійська(beginner)

Ключові навички:

• Комунікативні навички;
• Лідерські якості;
• Уміння керувати командою;
• Вміння вести переговори;
• Висока швидкість навчання;
• Спрямованність на результат.

Сімейний стан: Одружений, дітей не маю.

Додадкові навички:

Є навички роботи з IT технологіями в частині, складання і ремонту комп’ютерів, налаштування однорангових локальних мереж, установки операційних систем і офісних додатків, збору, зберігання і передачі інформації.
Розбираюся в сучасній техніці, комп’ютерах і гаджетах.
Вмію паяти на начальному рівні.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: