Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 апреля 2024 Файл

Максим

Диктор

Возраст:
42 года
Город:
Херсон

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме. Хрущов Максим Сергійович

Доброго дня! Мене звати Максим, звертаюсь до Вас з приводу вакансії диктора. Все необхідне обладнання для якісного звуку в мене є. Постійний доступ до студії. Мікрофон - AT 4040, аудіоінтерфейс – Stesnberg CL2.
З 2000 року по 2011 працював на місцевих (Херсонських) радіостанціях від рекламного менеджера до директора продакшн студії. За цей час освоїв професії звукорежисера та диктора. З 2011 року заснував власну студію звукозапису «Flint-studio». Займався записом музикантів, радіо- та ТВ-роликів.
Диктором працюю більше 12 років. Озвучував рекламні ролики для радіо і ТВ, ігрові (постановчі), інформаційні та ін. А також з 2015 року до березня 2022 працював диктором з інформ-агенцією "Корупція-інфо" (новинні ютюб-канали). Володію українською та російською мовами. На жаль наша співпраця закінчилася через окупацію м. Херсон, в якому я мешкаю.
Тож, якщо ми можемо принести один одному користь, то буду радий це зробити!😉
Готовий зробити тестове завдання для ознайомлення з можливостями та тембром голосу.

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: