Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 января 2024 Файл

Олександр

Головний технолог

Возраст:
42 года
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Займак Олександр Михайлович
Головний технолог, завідувач виробництвом
Повна зайнятість
Дата народження: 12.02.1982р. (41 рік)
Місто: Черкаси
Контактні дані: номер телефону : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Досвід роботи:
Інженер-технолог, технолог з впровадження нових технік і технологій, заступник головного технолога, головний технолог
з 13.10.2004 р. по липень 2023р.
ТОВ «Черкаський лікеро-горілчаний завод», ТОВ «Буассон Еліт» Бельведер Груп», ТОВ «Інтернешнл Дрінкс Продакшн Імпекс» (одне й те ж підприємство-різні перейменування), Черкаси (виробництво горілок, лікеро-горілчаних напоїв, вин ігристих резервуарним способом, винних напоїв, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв)
Обов’язки:
• організація та контроль виробництва напоїв (від отримання сировини та матеріалів до виготовлення готової продукції на всіх етапах виробництва);
• ведення технологічної документації, складання купажних карт, технологічних звітів та актів, проведення інвентаризацій ТМЦ;
• підбір та розрахунок необхідних інгредієнтів для виготовлення продукції;
• розробка і впровадження нових видів продукції;
• розробка та впровадження нормативної документації(технічних умов, технологічних інструкцій, рецептур і т.п.);
• підготовка документації та отримання дозвільних документів на виробництво (атестація та сертифікація виробництва, реєстрація місць зберігання спирту та алкогольних напоїв, ліцензування діяльності, відповідальність за штрихкодування готової продукції);
• розробка та впровадження системи управління якістю згідно ISO 9001, системи управління безпечністю харчових продуктів заснованої на принципах НАССР згідно ISO 22000;
• управління персоналом (розстановка, навчання, підбір);
• отримання спирту етилового та виноматеріалів (отримання зразків та підбір виноматеріалів/спирту згідно вимог виробництва; отримання сировини та оформлення відповідної документації на отримання);
• організація та контроль відвантаження продукції на експорт (від розроблення продукту, етикетки, упаковки, оформлення документації до відвантаження).
• лабораторний контроль виробництва напоїв (від отримання сировини та матеріалів до виготовлення готової продукції на всіх етапах виробництва);
• вхідний контроль сировини, матеріалів;
• хімічний контроль на всіх етапах виготовлення продукції (від напівфабрикатів до готової продукції);
• участь в роботах з атестації виробничої лабораторії, сертифікації продукції.
З 11.07.2023р. по теперішній час
ТОВ «Альфа-Етекс» Черкаси (виробництво м’ясних та рибних консервів).
Посада:
Майстер зміни консервного виробництва (м’ясо/риба).
Обов’язки:
Контроль виробництва м’ясних та рибних консервів. Керівництво роботи цеха(виробничі процеси, персонал). Відповідальність за якість та кількість виготовленої продукції.
Освіта:
Вища, з 01.09.1999р. по 19.06.2004р. навчання в Черкаському державному технологічному університеті, здобув кваліфікацію інженера хіміка-технолога.
Під час навчання проходив практику за спеціальністю на КП «Пивзавод Богдан» Черкаси, ДП «Косарський спиртовий завод» Черкаська обл.
Додаткова освіта:
Член центральної дегустаційної комісії «Укрпродспілка» по затвердженню рецептур слабалкогольних та безалкогольних напоїв.
Приймав участь у різноманітних семінарах, щодо організації виробництва харчової продукції.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: