Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 мая 2024 PRO

Яна

HR-менеджер

Возраст:
22 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий салоном краси

с 10.2020 по 07.2023 (2 года 9 месяцев)
Пломбір (Краса, фітнес, спорт)

Образование

кнеу

Менеджмент персоналу, Київ
Высшее, с 2019 по 2023 (4 года)

Знания и навыки

Толерантність Неконфліктність Комунікабельність Робота із запереченнями Організаторські здібності Здатність до навчання Клієнтоорієнтованість Уважність Ведення соціальних мереж Зйомка stories Створення Reels Ведення документації Проведення касових операцій Приготування кавових напоїв Побудова графіків для персоналу Beauty Pro Облік витратних матеріалів Ведення CRM Проведення презентацій

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Я є керуючою салоном краси з трьома роками досвіду. Я нещодавно отримала вищу освіту за спеціальністю менеджмент персоналу, і це ще більше збільшило моє бажання розвиватися у цій сфері.

За час, проведений у керівництві салону краси, я отримала великий досвід в управлінні командою, забезпеченні високого рівня обслуговування для наших клієнтів та координації діяльності салону. Моя глибока пристрасть до краси та здібності взаємодіяти з різними типами людей дозволили мені створювати позитивну та надихаючу атмосферу у колективі та серед клієнтів.

Отримання вищої освіти в області менеджменту персоналу допомогло мені глибше розуміти принципи ефективного керівництва та взаємодії зі співробітниками. Я завжди прагну розвивати свої лідерські якості та підтримувати колектив, мотивуючи його до досягнення виняткових результатів.

Моя невпинна мотивація та постійне прагнення до самовдосконалення підштовхує мене до нових досягнень. Будучи завзятою ученицею, я завжди відкрита для навчання та прийняття нових викликів. Я планую збільшувати свої знання та вміння, щоб ефективно впроваджувати інноваційні методи та стратегії у роботу салону краси.

Моя мета - стати визнаною експерткою у галузі керівництва. Я бачу вашу компанію як ідеальне місце для розвитку моїх професійних навичок та втілення своїх амбіцій. Я з нетерпінням очікую на можливість приєднатися до вашої команди і працювати разом над досягненням спільних цілей.

Дякую за увагу! Сподіваюсь на позитивну відповідь та можливість зустрітися для обговорення деталей.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Recruiter
Удаленно

Recruiter
Удаленно

Главный бухгалтер, финансист, инспектор по кадрам
Удаленно, Киев

Рекрутер
32000 грн, Удаленно, Ивано-Франковск

Рекрутер
Удаленно

Рекрутер
20000 грн, Удаленно, Винница

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: