Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 января 2024

Дмитро

Торговий представник (представництво за кордоном)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
45 лет
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Днепр, Другие страны, Запорожье, Киев, Львов, Одесса, Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

адвокат

с 04.2007 по наст. время (17 лет 1 месяц)
ТОВ "Правовий консалнтинг" (Юриспруденція)

Знания и навыки

Здатність до навчання Складання процесуальних документів Претензійно-позовна робота Знання законодавства України Користувач ЄДРСР Представництво в судах Уміння аналізувати Комунікабельність Ведення переговорів Фінансовий аналіз

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Мешкаю в Туреччині. Пропоную будь-які форми співробітництва або надання послуг за договором з питань супроводження бізнес-інтересів юридичних осіб у Туреччині, Румунії та країнах Євросоюзу. В Україні з 2001 до 2020 року працював адвокатом. Працював із юридичними та фізичними особами. Спеціалізація: договірне право, претензійно-позовна робота з боржниками, повернення боргів, ведення ділового листування, представництво в судах, контролюючих та правоохоронних органах, реєстрація юридичних осіб. Крім того, проводжу систематичний аналіз та прогнозування змін валютного та фондового ринків, ринку криптовалют. Проводжу аналіз фінансово-політичних показників з метою визначення сприятливих умов ведення бізнесу, визначення територіально перспективних ринків збуту.Можливі будь-які форми співробітництва щодо організації та супроводу бізнес-інтересів, просування товарів та розвитку ділових контактів на ринках Туреччини, Румунії та країн Євросоюзу, придбанні рухомого та нерухомого майна, організації та розвитку представництв й філій, участь у переговорах та вирішення інших питань. Мови:Українська, російська — вільно, діловий стиль.Англійська – розмовний, середній рівень.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: