Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Олексій

Кредитний аналітик, експерт (ризик-менеджмент)

Возраст:
46 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший бізнес-аналітик по роботі з мікро та малим бізнесом

с 11.2022 по 07.2023 (8 месяцев)
АТ «Приватбанк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Відпрацювання заявок на кредитні продукти по клієнтам малого бізнесу, у тому числі заявок агробізнесу; аналіз юридичних документів та фінансового стану клієнтів з метою оцінки можливості кредитування; ведення переговорів з клієнтами малого бізнесу у процесі підготовки та аналізу документів на отримання кредиту; підготовка кредитних заявок, підготовка рекомендацій по структурі угоди.

Заступник начальника відділу мікро-, малого та середнього бізнесу

с 09.2018 по 11.2022 (4 года 2 месяца)
ТВБВ 10026/0104 філії – Головного управління по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Основні функціональні обов'язки: пошук та залучення потенційних клієнтів на обслуговування, організація роботи відділу, надання консультацій клієнтам мікро-, малого та середнього бізнесу, презентації банківських продуктів, здійснення ідентифікації та верифікації клієнтів, збір та перевірка документів для проведення кредитних операцій, здійснення оцінки фінансового стану клієнтів, забезпечення підписання договорів по кредитних операціях та подальша комунікація з позичальником щодо реалізації кредитного проекту

Економіст

с 03.2017 по 08.2018 (1 год 5 месяцев)
ТОВ «ДЕМ І К», Київ (Енергетика)

Основні функціональні обов'язки: розрахунок, узгодження загальновиробничих витрат, тарифів на теплову енергію, складання звітів, подача заявок на закупівлю природного газу.

Керівник

с 07.2015 по 11.2016 (1 год 4 месяца)
Фізична особа - підприємець Кікоть О.М., Сєвєродонецьк (Енергетика)

Організація діяльності ФОП (Штат - 2 співробітники): налагодження обладнання котелень, перевірка роботи автоматики котлів, діагностика та заміна несправного обладнання.

Начальник відділу кредитування в Луганському ЦРВ

с 09.2008 по 12.2014 (6 лет 3 месяца)
ПАТ «МЕГАБАНК», Луганськ (Фінанси, банки, страхування)

Основні функціоФінальні обов'язки: здійснення оперативного управління відділом (штат - 3 співробітники), залучення корпоративних клієнтів на обслуговування, надання консультацій, перевірка та аналіз документів, що надаються клієнтами, підготовка висновків про доцільність проведення активних операцій (кредити, документарні операції), супровід кредитів.

Начальник відділу адміністрування кредитних ризиків і плануванняя

с 08.2007 по 09.2008 (1 год 1 месяц)
АКБ «Індустріалбанк» Луганська філія, Луганськ (Фінанси, банки, страхування)

Основні функціональні обов'язки відділу (штат - 2 співробітники): ідентифікація прав власності на майно, яке передається в заставу, узгодження висновків суб'єктів оцінювальної діяльності про оцінку майна, перевірка наявності та стану заставного майна, здійснення контролю щодо формування обов'язкового страхового резерву за активними операціями банку, контроль за роботою відділів з інсайдерами, пов'язаними особами банку.

Провідний економіст сектора аналізу ризиків філій

с 01.2007 по 08.2007 (7 месяцев)
ТОВ «Укрпромбанк», Луганськ (Фінанси, банки, страхування)

Основні функціональні обов'язки: висновки про можливість проведення кредитних операцій - аналіз ризиків, притаманних кредитними операціями, пропозиції щодо мінімізації кредитних ризиків, розрахунок фінансового класу позичальника, визначення категорії ризику активної операції, розрахунок планової суми резерву; контроль за співвідношенням негативно класифікованих кредитів на філії; робота по визначенню інсайдерів і пов'язаних осіб банку; наступний контроль кредитних ризиків по кредитах, виданим відділом кредитування фізичних осіб; розрахунок і формування обов'язкового резерву під активні операції банку.

Провідний експерт з кредитування суб'єктів малого та середнього бізнесу

с 09.2006 по 01.2007 (4 месяца)
АКБ «УкрСіббанк» відділення №718, Луганськ (Фінанси, банки, страхування)

Основні функціональні обов'язки: продаж банківських продуктів, консультація клієнтів з питань кредитування, збір документів для оформлення кредитів, попередній аналіз, складання висновку про доцільність проведення активних операцій банком, узгодження видачі кредиту, підготовка договорів для підписання, адміністрування діючих кредитів.

Провідний економіст відділу кредитування

с 10.2004 по 08.2006 (1 год 10 месяцев)
АКБ «Індустріалбанк» Луганська філія, Луганськ (Фінанси, банки, страхування)

Основні функціональні обов'язки: адміністрування та супровід операцій з кредитування суб'єктів господарської діяльності, ведення переговорів з потенційними клієнтами, попередній аналіз документів, що надаються для отримання кредиту, складання висновку про доцільність проведення активної операції банком, узгодження видачі кредиту з головним банком, підготовка договорів для підписання, контроль за своєчасним виконанням позичальниками зобов'язань за кредитними договорами, надання консультацій клієнтам філії з питань, які входять до компетенції відділу, листування з клієнтами; перевірка майна, яке є забезпеченням виконання зобов'язань за кредитними договорами, перевірка цільового використання кредитних коштів, ведення роботи по формуванню обов'язкових резервів під активні операції. Додатково: складання щоденних, щомісячних статистичних звітів НБУ, відкриття рахунків, формування договорів в договірній системі (програмний комплекс «Scrooge-3»).

Економіст відділу кредитного обслуговування корпоративних клієнтів

с 10.2002 по 09.2004 (1 год 11 месяцев)
КБ «ПриватБанк» Луганська філія, Луганськ (Фінанси, банки, страхування)

первинний контакт з клієнтами, збір документів для оформлення кредиту, оцінка фінансового стану позичальника та розрахунок ліміту кредитування, підготовка резюме на кредитний комітет, складання кредитних договорів, договорів страхування, видача кредитів і подальший моніторинг обслуговування кредитів позичальниками (формування договорів в програмному комплексі Sybridge). Прийнято на посаду економіста, за час роботи був переведений на посаду старшого спеціаліста кредитного обслуговування юридичних осіб.

Економіст

с 11.1999 по 10.2002 (2 года 11 месяцев)
Луганський міський відділ статистики, Луганськ (Державні організації)

збір, арифметичний і логічний контроль статистичної та фінансової звітності.

Образование

Донбаська державна академія будівництва і архітектури

Економіка підприємств, Вся Україна
Высшее, с 1997 по 2000 (3 года)

спеціаліст економіст

Знания и навыки

  • Впевнений користувач ПК
  • Неконфліктний
  • Комунікабельний
  • Відповідальний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: