Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 февраля 2024

Михайло

.NET Junior/Trainee developer

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
24 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Винница, Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Національний університет «Львівська політехніка»

Телектомунікації та радіотехніка
Высшее, с 2018 по 2024 (6 лет)

Могилів-Подільський монтажно-економічний коледж

Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, Могилів-Подільський
Высшее, с 2015 по 2019 (4 года)

Знания и навыки

C# SQL Entity Framework HTML Git CSS MS SQL Server Знання принципів ООП ASP.NET MVC GitHub React Knowledge of OOP principles TypeScript Axios NUnit Ant design React-Bootstrap Material UI SOLID Principles REST API Angular Material Angular

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Про себе
Молодий та сповнений амбіцій ІТ-ентузіаст, 24 роки, проживаю у м. Могилів-Подільський Львові, нещодавно закінчив навчання в НУ «Львівська політехніка» на магістра. Люблю спорт та веду здоровий спосіб життя. Відданий безперервному навчанню та зростанню.
Мені подобається пробувати нові технології та вдосконалювати вже існуючий код, вмію писати модульні тести, знайомий з шаблонами програмування, такими як шаблон репозиторій, фабричний метод, singleton. Знайомий з принципами OOP, SOLID, REST-API, SCRUM. Не боюся складних завдань і готовий вчитися.


Пройдені курси:
Coursera cources — HTML, CSS, and Javascript for Web
Developers
ITVDN cources — C#, SQL, ASP.NET, Entity
Framework, ADO.NET.


Мої проекти:
Проект MyTasks
Розширений веб-додаток для запису нотаток з можливістю створення окремих списків для розв’язування проблем різного типу. Кожен список включає довільний набір статусів що описують стан завдань, у свою чергу, кожен статус має ряд конкретних завдань, які змінюють свій статус по мірі виконання. Також передбачена можливість редагування завдання, статусу чи списку в разі допущення помилки або при бажанні доповнити інформацію.
Використані технології:
Backend — C#, frontend — TypeScript, UI — React-Boostrap, джерело даних — MSSQL server. Додаток використовує шаблон репозиторій, а також бібліотеки React і Axios. В якосты практики створений аналог додатку з використанням Angular та інтерфейсу Angular Material.
Посилання на проект: github.com/Zoom9r.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: